Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 17 » "УРАГАН" - ЛТК - 2:6. ПІСЛЯМОВА
00:07
"УРАГАН" - ЛТК - 2:6. ПІСЛЯМОВА
Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер ЛТК:
- Перш за все, хочу привітати обидві команди-учасниці Чемпіонату України з початком ігрового сезону та сподіваюся, що ці клуби пройдуть до фінального етапу чемпіонату. Вважаю, що сьогодні наша команда виконала всі завдання, які були сформовані перед початком матчу, за що дякую хлопцям. Дякую "Урагану" за толерантну та чесну гру, добре, що команди гарно поводили себе на майданчику, без інцидентів. Адже всі ми знаємо, що до цього у нас були присутні деякі негативи в даному відношенні.

Загалом мої хлопці приклали чимало зусиль та використали багато моментів. Можна говорити про те, що впродовж матчу фортуна більше посміхалася нам, ніж "Урагану", тому і маємо такий результат. Але, тим не менше, сьогодні ми побачили хорошу гру рівних команд.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Я хочу привітати луганську команду з перемогою. А стосовно нашої гри, то поразка була цілком об'єктивною, адже було багато моментів, які ми не змогли використати. Однозначно, була можливість забити більше м'ячів. При рахунку 0:2 ми все ж забили один гол, проте другий тайм - то була зовсім інша гра, абсолютно. Коли нам забили третій і четвертий м'ячі - хлопці зламалися, адже важко грати з такою різницею.

Вважаю, що сьогоднішній матч виявився не найкращим для нас, навіть вп'ятьох сьогодні нічого не виходило. Не сподобався мені і психологічний стан гравців, адже ми неодноразово говорили, що перевага в два голи - ще не перемога суперника. Будемо аналізувати - в чому причина такого перебігу подій. Але ми будемо намагатися максимально покращити результат.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 373 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz