Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 24 » "УРАГАН" - "ЛОКОМОТИВ" - 6:3. ПІСЛЯМОВА
12:07
"УРАГАН" - "ЛОКОМОТИВ" - 6:3. ПІСЛЯМОВА
Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":
- Думаю, що в першу чергу нам потрібно вибачитися перед нашими вболівальниками за те, що ми сьогодні показали на майданчику. Я ані трохи не сумніваюся у перемозі господарів - вони перемогли заслужено, бо вони були сильнішими, швидшими і більше прагнули переграти суперника. Тому і рахунок повністю відповідав тій грі, яка була на майданчику.

Нам на сьогоднішній день не є притаманним робити такі помилки, які ми здійснювали. Кількість вимушених втрат була настільки величезна, що навіть я був здивований. На жаль, по ходу гри, які б я спроби не робив, нічого вдіяти не вдалося. Трапляється таке, адже це футзал - гра, що складається з перемог і поразок. Будемо розбиратися, а я ще раз приношу вибачення нашим вболівальникам. Думаю, що так грати, як сьогодні це робили ми - просто не можна.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Сьогодні, чесно, я висловлюю повагу гравцям моєї команди. Я відчув, що хлопці боролися з повною самовіддачею, а кожен мав можливість побачити, що бажання взяти верх в усіх єдиноборствах на кожному клаптику майданчика брало верх. Тому ми і перемогли. Адже «Локомотив» - це дуже серйозна команда і саме з нею нам завжди важко грати. Якщо говорити коротко, то в цьому матчі ми переграли харків’ян цілковито.

Після останнього тижня тренувань, сьогодні, вірите, ані я, ані Біро Жаде сильно не переживали. Звичайно, кожен робить помилки, що можуть вплинути на результат і від цього, на жаль, ніхто не застрахований. Перед початком матчу ми просили хлопців тільки не допускати тих простих помилок, які ми не повинні робити. В цьому матчі таких не було. Якщо ми будемо в кожній грі віддаватися на повну, а якщо ще б таку впевненість перенести на виїзні матчі, то все було б взагалі супер.

Сьогодні усі хлопці - справжні молодці! Я рідко це говорю, але цього разу все саме так.

- І цього разу не обійшлося без неприємних ситуацій з гравцями вашої команди…
- Так, ще стовідсотково не відомо, яка травма у Микити Тменова, але, мені здається, серйозна. На разі наш колектив складається із семи гравців. Така ситуація змушує нас вживати заходів. Не хочу поспішати із якимись судженнями, але, думаю, найближчим часом склад нашої команди поповнить ще один новий гравець.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служюба НФК "Ураган".
Просмотров: 488 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz