Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 7 » "УРАГАН" - "КОНТИНГЕНТ". ПІСЛЯМОВА
23:20
"УРАГАН" - "КОНТИНГЕНТ". ПІСЛЯМОВА
Юрій ВОЛОВЕНЬ, головний тренер "Контингента":
- Команда "Ураган" підібрана дуже непогана по складу. Це - добротна команда, якій цілком доснаги змагатися з такими фаворитами, як "Тайм" чи "Шахтар". А чому б ні? Тому я бажаю команді з Івано-Франківська успіхів і вдалого виступу у чемпіонаті. Зазначу також, що нас тут кожного року дуже гарно приймають.

Щодо своєї команди, на жаль, виходить так, що ми гратимемо цього сезону тільки своїми гравцями. Два попередні сезони нам було трохи легше, адже за "Контингент" виступали Михайло Романов та інші більш досвідченіші гравці, в тому числі і ваш "ураганівець" Олександр Оліщук. Але усім відома фінансова криза не дає нам можливості зібрати відповідний склад гравців. Тож поки що ми робимо ставку на своїх місцевих гравців. І нам багато над чим ще потрібно працювати.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Насамперед хочу привітати усіх гравців, вболівальників, словом, усіх, хто сьогодні переживав за нашу команду. Адже перший матч є завжди відповідальним. Я вже говорив минулого сезону, тож скажу це і зараз - слабких команд у чемпіонаті не буває, адже зараз усі навчилися грати у міні-футбол.

Щодо самої гри, то на даний момент ми були сильнішими за суперника. Сподобалося те, що наші гравці багато забили. П'ять справді добротних м'ячів! Це те, що не вдавалося нам зробити в минулому сезоні. Як колись у мультфільмі про капітана Врунгеля казали - "як ви яхту назвете, так вона і попливе". Тож перший млинець вийшов не глевким, і це дуже добре.

Далі - найближчі матчі проти "Енергії" та "Шахтаря", у яких нам потрібно трішки футбольного везіння. Гадаю, що команда "Ураган" здатна боротися за найвищі місця, навіть за чемпіонство, тож будемо старатися у кожній грі.

- Які завдання перед командою поставило керівництво клубу. Чи можете його озвучити?
- Завдання у нас одне - виграти усі матчі. А яке місце ми посядемо у підсумку - думайте самі (посміхається). Одним словом, перед нами поставлене конкретне завдання - боротися за чемпіонство. Воно і зрозуміло, адже наше керівництво завжди має ставити тільки найвищі завдання. Тим паче, що в нас підібраний цілком боєздатний колектив. Тому завдання на цей сезон - чемпіонство і, як мінімум, фінал Кубку України.

Андрій МЕНІВ, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 817 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz