Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 29 » "УРАГАН" - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" - 5:2. ПІСЛЯМОВА
11:08
"УРАГАН" - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" - 5:2. ПІСЛЯМОВА
Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер "Кардинал-Рівне":
- Думаю, що сьогодні ми виглядали не гірше "Урагану". І закономірно все було б, якби ми реалізували ті моменти, що створили. Мушу сказати, що не стільки з реалізацією не виходило, як нам просто не щастило: десь м'яч влучив у штангу, десь залетів у ворота...

Все ж таки, я сподіваюся, що така невдача пройде. А цей матч ще нічого остаточно не вирішив, адже рахунок 5:2 ні про що не говорить. Все стане зрозумілим саме у Рівному - у повторній грі.

Вдома, в свою чергу, ми налаштовуємося лише на перемогу. Навіть більше того - ми повинні пройти цей етап, бо на сьогоднішній день "Ураган" - це не та команда, яку ми не можемо пройти. Кубкове протистояння складається з двох матчів. Тож відіграти три м'ячі в Рівному, вважаю, нам під силу, а тому ми зробимо усе можливе, щоб пройти далі.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Все ще попереду, і доля путівки до "Фіналу чотирьох" вирішуватиметься саме у Рівному. Добре, звичайно, що ми перемогли, здобувши невелику переагу. Але з тією грою в обороні, яку демонструвала друга "четвірка", а я говорю про легіонерів, результат міг бути зовсім інший. Я не знаю, чому так відбувається, але це вже триває декілька матчів поспіль. Прикро, що ті гравці, на яких я розраховував, поки не дають результату, а сьогодні у них не було й гри.

Хочу сказати, що з результативністю ситуація у нас не найкраща. Бувають, звісно, випадковості, а в нашому випадку це вже стає закономірністю. Я дуже сподіваюся, що наша команда збереться у повторній грі та зіграє на гідному рівні. Тим паче, що сьогодні "Кардинал" показав себе з найкращої сторони, мені особисто їхня гра дуже сподобалася. Тому у Рівному наступного тижня нам буде нелегко, але я вірю у загальну перемогу "Урагану".

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 576 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz