Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 16 » Ураган - Кардинал-Рівне 5:2. "Дракони" станцювали самбу!
12:06
Ураган - Кардинал-Рівне 5:2. "Дракони" станцювали самбу!

Ефектна та ефективна гра вдалася сьогодні підопічним Сергія Гупаленка у поєдинку проти рівненського "Кардиналу". Господарі грали легко та невимушено і відчувалося, що вони були впевнені у своїх силах та перевазі. Цьому сприяв і дебют поєдинку, коли бразилець Роніньо самотужки "змайстрував" перший гол, обігравши воротаря і з гострого кута забивши м'яч у порожні ворота.

Невдовзі той же Роніньо оформив дубль після помилки Тригубця у центрі поля. Легіонер вихід сам-на сам по центру не змарнував - 2:0.

Невтомні господарі відчули перевагу і продовжували гостро атакувати, а у гостей на майданчик для відпочинку ветеранів виходили молоді гравці.

Третій гол "у роздягальню" за "Ураган" забив Петро Шотурма, з 8 метрів вгативши кулю у сітку після пасу Валенка.

На цьому команди пішли на перерву.

На 26-й хвилині гості знову помилися на своєму володінні і Кордоба отримав свій шанс у виході сам на сам та не змарнував його - 4:0. По суті гра була зробленою.

Сергій Гупаленко у свою чергу почав на паркет випускати молодих Боргуна та Королишина та давав шанс відчути гру Морено.

Допоки "свіжі" гравці входили у колію, гості відродили інтригу, провівши 2 результативні атаки. Це Тригубець на 32-й хвилині відправив "снаряд" під поперечку, а за 3 хвилини вже Маринюк замкнув передачу на дальній стійці - 4:2! 

До атак "Кардиналу" почав підключатися Дєнюжкін, проте до гостроти не доходило - "дракони" якісно оборонялися, але й свої удари по порожнім воротам марнували, допоки Королишин з своєї половини не влучив у стійку, а Валенко, у боротьбі з оборонцем на поставив крапку у грі - 5:2.

Неодмінно запам'ятався глядачам і епізод на останній хвилині гри, коли Шотурма, виходячи сам на сам з голкіпером хотів зіграти ефектно, по-бразильськи, але м'яч не влучив у ворота.

Отож "Ураган" зміцнює свою 2-гу позицію і вже за кілька днів повторить свій матч з "Кардиналом" у рамках кубку України.

ИСТОЧНИК: http://www.sport.if.ua/futsal/8349.html

Просмотров: 385 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz