Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Февраль » 26 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 4:4 (2:1)
20:15
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 4:4 (2:1)
Те, що в Івано-Франківську по-справжньому люблять міні-футбол, підтвердив товариський матч "Урагану" з львівським ТВД. Вщерть заповнені трибуни оновленого спортзалу технічного університету нафти і газу, де проходять поєдинки обласної першості, став цьому свідченням. Вболівальники, які відверто встигли засумувати за улюбленою грою "5 на 5", у суботу прийшли підтримати свою команду.

Наставник "ураганівців" Сергій Гупаленко після передматчевої настанови сам зайняв місце на трибунах, спостерігаючи за грою своїх підопічних. І вже на 32-й секунді рахунок був відкритий. Павлюк пробив на силу, і м'яч, зрикошетивши від ноги захисика, опинився у сітці воріт. Він же аналогічним чином подвоїв перевагу господарів на 9-й хвилині, коли Дегтяренко після дального удару і рикошету явно був дезорієнтований - 2:0. До цього обидва голкіпери виручили свої команди після ударів впритул Ренатіньо і Маржановського.

На 16-й хвилині "теведистам" вдалась красива контратака, коли Ткачук на підступах до штрафної зіграв в "стінку" з Кузем і з шести метрів поцілив у нижній кут. Згодом Маржановський викотився на побачення з Іжаковським, але після ефектного перекату так і не влучив у порожні ворота. Наприкінці тайму Вахула розрізаючим пасом знайшов перед воротами Кордобу, який завдав удару п'яткою - кіпер був на місці.

Одразу по перерві львів'яни зуміли зрівняти рахунок. Маржановський перехопив передачу Цвєлих і з шести метрів розстріляв ворота "Урагану" - 2:2. Однак вже за дві хвилини Кіндратів знову вивів господарів вперед. Дальній удар, "традицінйий" рикошет, на цей раз - від Ткачука, і м'яч прокотився поміж ніг Дегтяренку. Далі Іжаковський потягнув небезпечний постріл Хавера, а потім Сімка з метра дивом не влучив у ворота після передачі Тменова.

На 28-й хвилині суперники обмінялися забитими м'ячами. Спершу Цвєлих елегантно перекинув воротаря ТВД, реалізувавши вихід тет-а-тет. А вже за лічені секунди гостях вдалась контратака у відповідь, і Хавер завершив вихід 3 в 2 точним ударом - 4:3. Незабаром підопічні Леоніда Маковського притисли "Ураган" до власних воріт. Кіндратів і Цвєлих кидались під удари суперників, а після виходу два в одного Кордоба поцілив у стійку воріт, а на добиванні виручив Іжаковський.

Та все ж гостям вдалось зрівняти рахунок, коли Кордоба замкнув дальню стійку після пасу Вахули. Івано-франківці на це відповіли двома гострими моментами, але Тменов з метра не влучив по м'ячу, та й Сімка зі зручної позиції пробив поруч зі стійкою. На останніх хвилинах Дегтяренко зумів зреагувати на небезпечні удари Кіндратіва і Сімки, а його візаві Іжаковський потягнув два постріли від Кордоби. Ніхто з команд не намагався будь-якою ціною вирвати перемогу, тому бойовою нічиєю 4:4 можуть бути задоволені обидва суперники.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

25 лютого. 12:30. Спортзал ІФНТУНГ. 250 глядачів.
Арбітри: Семанюк, Дем'янчук (обидва - Івано-Франківськ).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Валенко, Пилипів-к, Ренатіньо - Тменов, Сімка, Ярий, Цвєлих - Кіндратів.
ТВД: Дегтяренко - Денис-к, Шурак, Кордоба, Вахула - Хавер, Маржановський, Ткачук, Кузь - Кіндій, Саківський, Цимбаляк.
Голи: Павлюк (1, 9), Кіндратів (23), Цвєлих (28) - Ткачук (16), Маржановський (21), Хавер (28), Кордоба (34).
Попередження: Ренатіньо (3).
Просмотров: 807 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz