Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 25 » УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 0:3 (0:3
00:45
УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 0:3 (0:3
Підсумковий рахунок завершального суботнього матчу 8-го туру вийшов доволі несподіваним як для "Урагану", так і для ТВД. Західно-українське дербі в Івано-Франківську закінчилося до певної міри сенсаційними 3:0 на користь гостей, які мали ще кілька хороших моментів, щоб збільшити свою перевагу і довести переможний рахунок до розгромного. Очевидно, попередня поразка підопічних Романа Ковальчика від земляків з "Енергії" зіграла злий жарт з амбіційними прикарпатцями, які показали поки що свою найгіршу гру.

Розпочали суперники відкритою грою на зустрічних курсах, в основному на контратаках. На удари Валенка, Пилипіва, Мансурова та Кулика "теведисти" відповіли більш небезпечними пострілами Маржановського і Засенка. До того ж, на п'ятій хвилині "Урагану" просто пощастило, коли в одному з епізодів спершу Засенко поцілив у стійку, а на добиванні Кордоба влучив у перекладину практично порожніх воріт (Іжаковський не встиг піднятися).

Це був перший "дзвіночок", після чого львів'яни поступово перехопили ініціативу і добилися успіху. На екваторі першого тайму Денис з лівого флангу прострілив на дальню стійку, Іжаковський зумів зреагувати, але Цимбаляк встиг на добивання і відкрив рахунок - 0:1. "Ураган" відразу міг відігратися, однак молодий голкіпер ТВД парирував два удари Паршикова, а Валенко і Кулик пробивали вище воріт.

В наступальних діях "ураганівців" було досить багато сумбуру, натомість львівська команда вдало захищалась, при цьому не забувала контратакувати. На 15-й хвилині гості відзначились вдруге - Засенко прямим ударом зі штрафного, майже по центру метрів з 12-ти, не залишив жодних шансів Іжаковському, котрий в цьому епізоді трохи помилився. Ще за дві хвилини Сільченко в центрі майданчика обікрав Паршикова, змістився трохи ліворуч і ефектним ударом відправив м'яча в дальну "дев'ятку". Щоправда, тут був невеликий рикошет від ноги Паршикова, однак гол вийшов красивим - 0:3.

Після перерви львів'яни віддали ініціативу, зосередившись на збереженні рахунку. "Ураган" хоч і більше володів м'ячем, проте із завершальними ударами справа не клеїлась. Найкраща нагода відквитати один гол була у Цвєлих, але на потужний постріл з шести метрів Колток дивом зреагував. На 33-й хвилині бодай один раз м'яч міг опинитися у сітці воріт. Спершу Хавер не зумів реалізувати свої два шанси (блискуче зіграв Корнєєв), а Піддубний не влучив у ворота з вигідної позиції.

За мить Павлюк не встиг на простріл, а коли залишалося грати майже п'ять з половиною хвилин, Пилипів почав виходити на майданчик п'ятим польовим. Надія врятувати матч танула з кожною секундою. Гра в більшості бажаного результату не принесла, адже "ураганівці" так і не змогли створити небезпечних моментів поблизу воріт суперника. Натомість львів'яни ще раз пробачили господарів за 4 хвилини до фінальної сирени, коли Маржановський зльоту пробив над перекладиною. Забити бодай гол на останніх секундах престижу міг Павлюк, але Колток відбив м'яча.

вано-франківці зазнали другої поразки в сезоні і залишились на четвертому місці, а підопічні Романа Ковальчика, набравши 8 очок, обійшли у турнірній таблиці ЛТК.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ
ИСТОЧНИК:http://www.uragan.if.ua/news/index.php?show_news=1256377513.88172364629214756772489848996653&news_section=50%2048%2048%2057









Просмотров: 770 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz