Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 24 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ТАЙМ" (Львів) - 3:1 (3:0)
11:17
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ТАЙМ" (Львів) - 3:1 (3:0)
Перемогою над чемпіонами України "Ураган" на мажорній ноті попрощався з власними вболівальниками. Тільки з червертої спроби івано-франківцям вдалося переграти "Тайм" у заключній домашній грі цього сезону, в якому підопічні Сергія Гупаленка здобули перемоги над усіма представниками вищої ліги.

"Ураганним" вийшов початок гри. Вже на 28-й секунді матчу молодий Шотурма після прострілу Пилипіва в один дотик переправив м'яча поміж ніг Лисенку. Не встигли гості, як слід "переварити" цей пропущений гол, і вже на четвертій хвилині були змушені знову розпочинати з центру поля. Корнєєв рукою перекинув м'яч через весь майданчик на хід Цвєлих, котрий ефектно п'яткою відпасував прямо на ногу Сімці, а той вколотив м'яча просто в дев'ятку - 2:0.

Тут же місце у воротах "Тайму" зайняв Іваняк, і гості продовжували грати, як ні в чому не бувало. Минулого разу в Івано-Франківську вони так само "горіли" в два м'ячі, але таки зуміли не лише відігратись, а й добитися перемоги. Висновки з тієї березневої поразки (2:4) прикарпатська команда, як виявилось, зробила правильні.

Господарі були готові до гри з п'ятим польовим, на яку чемпіони України так само перейшли за дві хвилини до перерви. Щоправда, цього разу франківці ще раз покарали львів'ян, коли за 20 секунд до завершення першого тайму Цвєлих на власній половині "зняв" м'яч з ноги Павленка і одразу ж його відправив у порожні ворота - 3:0.

Після перерви малюнок гри абсолютно не змінився: "Тайм" атакував в більшості, івано-франківці вдало захищалися, подекуди застосовуючи пресинг. Моментів виконало вдосталь, однак спроби гравців "Урагану" ще раз поцілити в порожні ворота львів'яни блокували. Намагання гостей пробити досвідченого Корнєєва виходили марними, а на 25-й хвилині йому на допомогу прийшла поперечина.

Через три хвилини Іваняк, вибиваючи м'яч на аут, зіткнувся з Цвєлих, після чого кращий бомбардир чемпіонату залишив майданчик і до кінця матчу більше не з'являвся. Як виявилось, 11-ий номер "ураганівців" першим вимушено "відправився" у відпустку. Є підозра на розрив бокових зв'язок, але остаточно діагноз лікарів стане відомий найближчими днями.

Свій гол підопічні Станіслава Гончаренка таки забили. Сталося це за 1,36 до фінальної сирени після розіграшу штрафного. Павленко після пасу Легчанова прострілив, Пилипів зупинив і виніс м'яча з лінії воріт, але першим на добиванні був Кондратюк - 3:1. Намагання "Тайму" забити вдруге тривали аж до останніх секунд, однак напрочуд вдала гра Корнєєва не дозволила гостям цього зробити.



22 травня. 14:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Стрелецький (Суми). Інспектор: Савицький (Бормспіль).
Ураган: Корнєєв - Павлюк, Валенко, Шотурма, Пилипів - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Кулик.
Тайм: Лисенко (Іваняк, 4) - Д.Бондар, Макаєв, Павленко, Скорий - Якунін, Кондратюк, Легчанов, Овсянніков - Чепорнюк, О.Бондар.
Голи: Шотурма (1), Сімка (4), Цвєлих (20) - Кондратюк (39).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 740 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz