Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июль » 23 » УРАГАН (Івано-Франківськ) – МОНОЛІТ (Харків) – 3:2 (3:0)
09:29
УРАГАН (Івано-Франківськ) – МОНОЛІТ (Харків) – 3:2 (3:0)
У першому спарингу літнього міжсезоння суперником "Урагану", який проводить свій перший тренувальний збір у Кароліно-Бугазі, що на Одещині, стала дев’ята команда за підсумками минулого сезону - "Моноліт" з Харкова. Цікаво, що сам матч пройшов у форматі двох таймів по 35 хвилин "брудного" часу і дав змогу обом вищоліговим клубам подивитись у грі різні ігові поєднання та задіяти як основних гравців, так і потенційних новачків.

"Це була для нас перша товариська гра для "Урагану" у нинішньому міжсезонні, яка, втім не була запланована заздалегідь. Варіант зіграти із "Монолітом" вийшов досить спонтанним. – розповів головний тренер Сергій Гупаленко. - До цього ми тільки одного разу провели тренування в залі, решту – на піску, тому гравцям ще десь було важкувато і фізично, і технічно. Щодо самого матчу, то він загалом вийшов досить хороший. Я задіяв як гравців основного складу так і молодих гравців, які за нами зараз проходять збори (Космірак, Королишин), а також нашого новачка – воротаря Кирила Ципуна. Він був "у рамці" в першому таймі і відстояв здорово, незважаючи на те, що ударів була досить багато".

В першому взятті воріт "Моноліта", яке сталося на 12-й хвилині, відзначився Петро Шотурма, який класно обіграв суперника і пробив у ближню дев’ятку. Вже через 10 хвилин Федір Пилипів на швидкості пролетів декількох опонентів, віддав передачу на того ж Шотурму, який технічно переправив круглого у ворота. А майже під завісу першої половини гри Євген Валенко, обігравши на шляху до воріт харків’ян одразу трьох гравців, забив красивий третій м’яч для "Урагану" - 3:0.

"На другу половину гравці вийшли дещо розслаблені. Та й, зрештою, далися в знаки і фізичні кондиції, адже ми грали два тайми по 35 хвилин", - зазначив наставник "Урагану". Відтак на початку другого тайму "Моноліту" вдалося відіграти два м’ячі: Рекунчак був точний з пенальті, а Іванову вдалося точно пробити з-гри по воротам Іжаковського. Закінчували команди матч на зустрічних курсах. На останній хвилині Валенко мав можливість оформити дубль проте переграти голкіпера суперника з пенальті не зумів.

У підсумку 3:2 і перша перемога івано-франківського "Ураган" в нинішньому міжсезонні.

За словами Сергія Гупаленка в найближчі дні команда розпочне активніше залучатися до тренувань у ігровому залі, чергуючи їх з тренажерним. У Кароліно-Бугазі "ураганівці" перебуватимуть до 30 липня. Повернувшись до Івано-Франківська на кілька днів, вже 3 серпня "Ураган" вирушить у польське місто Бєльсько-Бяла, у якому франківці минулоріч також проводили другий збір.

Товариський матч.
УРАГАН (Івано-Франківськ) – МОНОЛІТ (Харків) – 3:2 (3:0)
Голи: Шотурма (12, 23); Валенко (32) – Рекунчак (36, з пен.); Іванов (40)
Склад Урагану: Ципун (Іжаковський, 36) – Шотурма, Валенко, Павлюк, Пилипів – Кіндратів, Сімка, Ярий, Космірак – Королишин.

Андрій МЕНІВ, прес-служба НФК "Ураган".

Просмотров: 680 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz