Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 23 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МОНОЛІТ" (Харків) - 3:1 (1:0)
00:53
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МОНОЛІТ" (Харків) - 3:1 (1:0)
До звітного матчу "Ураган" і "Моноліт" провели між собою шість поєдинків в рамках чемпіонату України, п'ять з яких завершилися перемогою команди з Івано-Франківська. Оптимізм харківським уболівальникам вселяла лише гра, продемонстрована "ураганівцями" в минулому турі, коли діючий чемпіон був битий на полі аутсайдера, луганського ЛТК, з непристойним рахунком 5:1. 

З іншого боку, навряд чи варто було сподіватися, що після такої бездарної гри гравці"Урагану" не зроблять висновків і не захочуть реабілітуватися на своїй рідній арені, перед своїми вболівальниками. Але й "Моноліту" очки зараз потрібні, як повітря. Харків'яни також програли свою останню гру, і також з великим рахунком, в якійсь мірі несподівано поступившись в Рівному місцевому "Кардиналу" 1:6. До того ж, "жовто-сині" пропускали попередній тур, і мали більше часу на підготовку до матчу з чемпіоном.

Враховуючи всі ці чинники, гра очікувалася бойова, до якої обидві команди підійшли з належним настроєм і зобов'язані були грати на перемогу. Можливо, саме відповідальність за результат після останніх невдало проведених поєдинків вплинула на видовищність гри. Нічого особливо небезпечного за перші пару хвилин не відбулося. "Ураган" не став навалюватися на ворота гостей, як це багато хто прогнозував. Йшла досить рівна гра, при якій "Ураган" володів ініціативою, але "Моноліт" досить впевнено і організовано грав в обороні. 

При такій грі нелогічним і безглуздим виглядав гол, забитий Кордобою на п'ятій хвилині зустрічі. У"Моноліту" були моменти, щоб зрівняти рахунок. Спочатку по воротах "Урагану" стріляв Аветисян, потім добивав Юнаков, але на обидва удари зреагував Ципун. Потім Аветисян не реалізував вихід один на один з голкіпером. "Ураган" в свою чергу міг подвоїти рахунок, але на удар Сержао після прострілу з кутового блискучим сейвом відповів Гурко. Останні хвилини першого тайму були нервові. Обидві команди набрали по п'ять фолів, але до дабл-пенальті справа не дійшла.

Початок другого тайму було ще менш видовищним. "Ураган" володів ініціативою, але у команди довго нічого не виходило створити в атаці. "Моноліт" вміло оборонявся, зрідка контратакуючи. Чи не єдиний момент був у Сержао. Він зльоту спіймав закид з глибини і у дотик вдарив по воротах, але м'яч потрапив у штангу. Другий небезпечний момент виник лише на 30-й хвилині. Андрій Сімка розстрілював ворота харків'ян впритул, але Гурко у шпагаті відбив м'яч. 

З середини тайму "Моноліт" перехопив ініціативу, раз у раз небезпечно жалячи "Ураган" в контрвипадах. Але на долю зустрічі знову вплинув епізод. В одній з атак "Урагану" м'яч потрапив у руку Баєву, за що арбітр вказав на "точку". До того ж, це був шостий фол харків'ян. Сержао невідпорним ударом під поперечину реалізував пенальті - 2:0. Навіть після другого пропущеного м'яча "монолітівці" не втрачали надію відігратися. Після скидки під удар Чуднова Сколотій послав м'яч в сантиметрах від штанги. 

А за 4 хвилини до фінальної сирени Віталій Чернишов пішов у ва-банк, замінивши воротаря на п'ятого польового - Олександра Мінаєва. Тактика принесла частковий результат: Андрій Бурдюг ефектно і результативно п'ятою замкнув простріл з лівого флангу. Але за хвилину до цього голкіпер господарів Кирило Ципун відправив м'яч у порожні ворота "жовто-синіх". 3:1 - "Моноліт" програє, граючи при цьому на рівних з чемпіоном, якому невдовзі доведеться грати в елітному раунді Кубка УЄФА.

www.mfk-monolit.com

22 жовтня. 15:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 800 глядачів. 
Арбітри: Подранний (Вінниця), Конюхов (Житомир). Інспектор: Кузьменко (Київ). Делегат: Верещинський (Львів).
Ураган: Ципун - Карліньос, Тменов, Сімка, Цвєлих - Кіндратів-к, Сержао, Кордоба, Шотурма - Мукадо, Королишин.
Моноліт: Гурко - Юнаков-к, Сколотій, Долгов, А.Чуднов - Мінаєв, Аветисян, Бурдюг, Баєв - Рибак, Педяш. 
Голи: Кордоба (5), Сержао (33, з пенальті), Ципун (39) - Бурдюг (40).
Попередження: Мукадо (15), Королишин (29) - Баєв (14).
Просмотров: 716 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz