Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 18 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МАРВІТ" (Торунь, Польща) - 7:2 (4:0, 2:1, 1:1)
10:58
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МАРВІТ" (Торунь, Польща) - 7:2 (4:0, 2:1, 1:1)
У п'ятницю, 17 серпня, "Ураган" провів свій перший спаринг нинішнього літнього міжсезоння. Бронзовий призер української Екстра-ліги зустрічався з п'ятою командою польської Екстракласи - "Марвітом" з Торуня. Нагадаємо, минулого літа ці команди обмінялися перемогами у товариських матчах. Після сухої поразки 0:6 за кілька днів поляки зуміли взяти реванш 3:2, а в рамках турніру "Beskidy Futsal Cup 2011" івано-франківці вдруге розгромили "помаранчевих" з рахунком 8:2.

Цьогоріч все відбувається за схожим сценарієм: спершу спаринг, а за тиждень - поєдинок групового етапу "Кубку Бескидів". За домовленістю обох команд сьогоднішня гра пройшла у форматі 2 тайми по 35 хвилин "брудного часу", після чого суперники зіграли "на кубок" ще 10 додаткових хвилин. Сам матч пройшов у Бєльсько-Бялій на домашній арені місцевого "Рекорду".

У першому таймі "ураганівці" зуміли відзначитись чотири рази, залишивши власні ворота у недоторканості. Після перерви було забито ще три м'ячі, один з яких побував у воротах українців. А "кубковий овертайм" завершився внічию 1:1. У складі франківців виступали усі гравці, які перебувають на зборах у Польщі, але "Марвіту" забивали лише шестеро - Кордоба (2), Сімка, Тменов, Королишин, Колток і Павлюк.

Особливо ефектним вийшов гол у виконанні голкіпера "Урагану" Романа Колтка, котрий в одному з епізодів пішов на випередження, несподівано для суперника підключився до контратаки і, обігравшись з Тменовим, точно пробив з шести метрів! Отож, 6:1 - за підсумками двох таймів плюс "кубкові" 1:1, разом виходить 7:2 на користь івано-франківців, що надалі продовжують працювати в режимі дворазових тренувань. Наступний спаринг "Урагану" відбудеться у понеділок, 20 серпня, проти - "Гатти" (Здунська Воля).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 632 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz