Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 24 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 6:3 (4:1)
12:04
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 6:3 (4:1)
Завершальний поєдинок 17-го туру Екстра-ліги в Івано-Франківську сповна підтвердив статус центрального. Після видовищних матчів в Рівному і Харкові, що відбулися напередодні на вихідних, у понеділок "Ураган" з "Локомотивом" також видали гольову феєрію, на двох забивши 9 голів.

Таким чином, було встановлено новий рекорд результативності чемпіонату, коли лише за один тур вболівальники стали свідками аж 27 забитих м'ячів (9 голів в середньому за гру). А справжнім героєм матчу став бразилець Карліньос, який ще в першому таймі оформив хет-трик.

Розпочали суперники без будь-якої розвідки. У самому дебюті Цвєлих поцілив у поперечину, щоправда за мить до цього пролунав свисток арбітрів. Однак вже за хвилину рахунок було відкрито. Колток в шпагаті перехопив передачу "залізничників", а далі господарі зробили все чітко з три дотики: Цвєлих навісив на хід Ярому, той відпасував ліворуч на Тменова, якому не склало жодних труднощів переграти Іваняка - 1:0.

Примітно, що це був дебютний гол Микити у футболці "Урагану", який одначе був затьмарений травмою футзаліста. Оскільки вже невдовзі Тменов був змушений спостерігати за грою своєї команди з лави запасних, поповнивши і без того переповнений лазарет івано-франківців. Йшла лише п'ята хвилина матчу, тож фактично весь поєдинок господарі провели у сім польових. На той час рахунок був нічийним, коли всього через 40 секунд після пропущеного м'яча "Локомотиву" зусиллями Федорченка вдалось відігратись - 1:1.

Господарі збільшили натиск на ворота харків'ян, часто вдаючись до пресингу на чужій половині майданчика. На восьмій хвилині підопічні Сергія Гупаленка розіграли кутовий, Королишин пройшов двох захисників і знайшов перед воротами ніким не прикритого Карліньоса, котрий знову вивів "Ураган" вперед - 2:1. Розвинути перевагу "драконів" (саме так після появи офіційного талісмана можна називати франківців) міг Цвєлих, що впритул розстрілював ворота гостей, але м'яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки, а згодом на удар Ярого блискуче зреагував Іваняк.

"Залізничники" відповідали здебільшого дальніми пострілами. На 14-й хвилині Кісельов "пробачив" господарів, а вже за мить рахунок став 3:1. Сержао влучив м'ячем у руку Вороніну майже на лінії воротарського, а небезпечний штрафний господарі перетворили у гол. Удар Валєнка прийняв на себе Іваняк, однак першим на добиванні був Карліньос, який знайшов шпарину з-поміж трьох захисників і голкіпера.

Наставник "Локомотива" зреагував на це миттєво, випустивши у ворота Литвиненка, якому судилось провести на майданчику всього чотири хвилини. Кандидат до національної збірної не зумів залишити свої ворота "сухими" після того, як Карліньос з Сержао вдвох запресингували гостей на їхній половині. Великий бразилець з азербайджанським паспортом вдало перехопив м'яч після невдалого пасу Литвиненка і тут же асистував "малому", а той з метра не схибив. 4:1 - за дві хвилини до перерви, але автор хет-трику на досягнутому зупинятися не хотів, і вже за лічені секунди Карліньос міг оформити й "покер", але тут "Локо" пощастило, коли перекидаючи кіпера з трьох метрів, бразилець пробив трохи вище воріт.

На початку другого тайму підопічні Євгена Ривкіна активно пішли в пресинг, намагаючись якомога швидше зменшити відставання у рахунку. Майже одразу виник момент у Білоцерківця, але Колток врятував свою команду. Господарі явно були готові до такого розвитку подій, віддавши ініціативу супернику - в розрахунку на швидкі контратаки. Одна з них і завершилась черговим взяттям воріт. Щоправда, тут не обійшлось без помилки Іваняка, який задалеко вийшов з воріт, кинувшись в ноги Павлюку, а після відскоку ніхто із захисників не завадив Цвєлих відправити м'яча у сітку - 5:1.

Схоже, що саме цей гол деморалізував харків'ян, оскільки нічого в атаці "Локомотива" так і не клеїлося. Тож вихід Дмитра Клочка п'ятим польовим на 26-й хвилині був єдиною надією врятувати поєдинок. На своєму м'ячі гості у більшості намагалися знайти ключі до воріт Колтка, але при завершенні комбінацій справа до влучних ударів так і не доходила. Потрохи у "залізничників" стали здавати нерви, які вилились одразу у три попередження до 32-ї хвилини.

Харків'янам таки вдалось відзначитись, коли Камеко подарував надію, адже до фінальної сирени залишалося ще п'ять хвилин. Однак майже одразу гості заробили п'ятий фол, ускладнивши собі і без того нелегке становище. "Ураган" вдало захищався, а контрольний постріл по порожніх воротах вдався Колтку - 6:2. Після цього вже Валєнко вийшов на майданчик п'ятим польовим, щоб трохи "вбити" час і змусити суперників ризикувати при відборі. На передостанній хвилині Камеко оформив дубль і скоротив різницю до трьох м'ячів. Тож гра в Івано-Франківську завершилась з тим же рахунком 6:3 на користь господарів, як і в Харкові у другому колі, а чемпіони України наблизились до "Локомотива" на відстань однієї перемоги.

www.futsal.sport.ua

23 січня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Гроховецький (Київ), Якимишин (Львів). Інспектор: Кузьменко (Київ). Делегат: Соломонко (Львів).
Ураган: Колток - Тменов, Цвєлих, Ярий, Павлюк - Карліньос, Валєнко-к, Сержао, Королишин.
Локомотив: Іваняк (Литвиненко, 14-19) - Журба, Кондратюк, Д.Сорокін, Д.Клочко - Федорченко, Білоцерківець, Воронін, Кісельов - О.Сорокін.
Голи: Тменов (2), Карліньос (8, 14, 18), Цвєлих (22), Колток (37) - Федорченко (3), Камеко (35, 39).
Попередження: Королишин (19) - Д.Сорокін (30), Федорченко (32), Іваняк (32).
Просмотров: 547 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz