Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 20 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 6:3 (3:2)
13:49
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 6:3 (3:2)
Івано-франківський "Ураган" вийшов до чвертьфіналу Кубку України з футзалу, перегравши вдома рівненський "Кардинал" з рахунком 6:3. Впродовж матчу гості зуміли тричі зрівняти рахунок, однак наприкінці не змогли жодного разу відповісти на три голи "драконів".

З перших секунд недільного поєдинку стало зрозуміло, що він буде відбуватися за іншим сценарієм, аніж той, що проходив на цьому ж паркеті 15-го січня у рамках "регулярки" Екстра-Ліги (5:2). Рівняни діяли активінше і намагалися кожну свою атаку завершувати ударом, навіть з дальньої дистанції. Однак пропустили першими саме "кардиналівці". Євген Валєнко майстерно зіграв на добиванні після того, як Гурко парирував удар Сімки - 1:0. Це сталося на 8-й хвилині матчу.

Гострота біля воріт "Урагану" виникала і через стандарти, які заробляли рівняни. І якщо кілька спроб прямими ударами пробити Ципуна втратив Сергій Піддубний, то розіграш вільного з лінії штрафного майданчика після помилки Павлюка став фатальним для "драконів". Віталій Танський технічно знайшов порожнину у стінці господарів, з шести метрів сильно пробивши над руками воротаря - 1:1.

Проте не тільки гості зуміли користатися зі стандартів - це довів Петро Шотурма, який на 14-й хвилині сам заробив штрафний і прямим ударом з 12-ти метрів його реалізував, чітко поклавши м'яча у лівий нижній кут - 2:1! Не встигла секундна стрілка зробити повний оберт, як Мар'ян Маринюк відповів з гри аналогічним точним пострілом у дальній кут - Ципун до м'яча хоч і дотягнувся, але відбити не зміг - 2:2. Та все ж таки на перерву господарі пішли, ведучи у рахунку - через дві хвилини після пасу Кордоби майстерний удар в один дотик вдався Роніньо - 3:2! Після цього місце у воротах "Кардиналу-Рівне" зайняв Віталій Дєнюжкін.

Під час перерви "кардиналівці" отримали заряд від свого наставника і вийшли максимально налаштованими. На 22-й хвилині Сергій Тригубець дальнім ударом зі штрафного спершу поцілив у захисника, а за мить виявився першим на підбиранні, відправивши м'яча у сітку воріт Ципуна, - і втретє у цій грі встановився паритет 3:3! Як виявилося згодом, це був останній гол гостей у матчі, а от "дракони" ще продовжили гольову феєрію.

Спершу рівнян пробачив Роніньо, який поцілив у штангу після швидкої "стінки" з Якуніним. А на 27-й хвилині Валєнко після помилки захисника опинився сам по центру воріт і з п'яти метрів буквально "розстріляв" Дєнюжкіна, потужно пробивши під поперечину - 4:3! Однак цей гол ще нічого не гарантував "ураганівцям", вони перейшли на гру другим номером і почали чекати свого шансу. Він випав Петру Шотурмі, який на 33-й хвилині після виходу з пресингу і верхової передачі від Валєнка з шести метрів поклав м'яча у ближню "дев'ятку" - 5:3.

За 5,52 до завершення другого тайму Танський у рівнян на своєму м'ячі став виходити п'ятим польовим. Кілька разів господарі пробачали суперника, неточно пробиваючи з власної половини майданчика по порожніх воротах. Все ж на 37-й хвилині, коли Дєнюжкін у черговий раз намагався змінитися, щоб його партнери знову вдались до гри в більшості, Євген Валєнко перехопив передачу від Чернієнка, ефектним перекатом обіграв голкіпера і відправив м'яча у сітку, оформивши хет-трик - 6:3.

Незважаючи на усі намагання підопічних Сергія Піддубного змінити рахунок на табло, більше забитих м'ячів вболівальники не побачили. "Ураган" вдруге за тиждень впевнено перемагає "Кардинал-Рівне" - знову з різницею у три м'ячі і виходить до наступного раунду Кубку України. Жеребкування чвертьфінальних пар заплановане на вівторок, 21 січня.

Олег ЛАНЯК, за інформацією sport.if.ua.

19 січня. Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Проць (Дрогобич). Спостерігач арбітражу: Воложенко (Харків).
Ураган: Ципун (Колток, 38) - Валєнко, Сімка, Шотурма, Павлюк - Кіндратів-к, Кордоба, Якунін, Роніньо - Королишин, Морено, Боргун.
Кардинал-Рівне: Гурко (Дєнюжкін, 16) - Танський-к, Піддубний, Волянюк, Тригубець - Маринюк, Когут, Фаренюк, Чернієнко - Басич.
Голи: Валєнко (8, 27, 37), Шотурма (14, 33), Роніньо (16) - Танський (11), Маринюк (14), Тригубець (22).
Попередження: Тригубець (26).
Просмотров: 461 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz