Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 29 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 5:2 (3:1
11:07
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 5:2 (3:1
Перша серія чвертьфінального кубкового протистояння двох команд Екстра-ліги залишилась за "Ураганом". Щоправда, чи вистачить франківцям домашньої переваги у три м'ячі для виходу у "Фінал чотирьох", визначить лише повторний поєдинок у Рівному. Наступної суботи перед власними вболівальниками "Кардинал-Рівне" гратиме виключно на перемогу, адже у цьому сезоні рівненці програли своїм опонентам вже п'ять разів поспіль...

Розпочалася гра досить жваво - вже на другій хвилині Павлюк, на ходу обігравши двох колишніх одноклубників Паршикова і Піддубного, поцілив у ближню штангу. Гості відповіли дальнім пострілом Бондаря - повз ворота. А на п'ятій хвилині команди обмінялися голами. Спершу Валєнко відібрав м'яч на своїй половині, пройшов по центру і відпасував ліворуч на Сержао - бразилець не схибив. Не встигли "ураганівці" порадіти першому взяттю воріт, як їм самим довелось розпочинати з центру поля. Голкіпер "Кардиналу" проявив себе, як справжній форвард, чого явно не чекали суперники. Дєнюжкін залишив свої володіння, фінтами перехитрив Леандріньо і Сержао, промчав до центру і відпасував направо Сондаку. Той прострілив повз Ципуна, котрий вийшов йому на зустріч, а Валєнко, зігравши на випередження, зрізав м'яч у власні ворота - 1:1.

На восьмій хвилині команди знову відповіли гострими випадами. Цвєлих влучив у хрестовину, а за кілька секунд кіпер господарів виручив свою команду після виходу Дармовіса сам-на-сам. Згодом Павлюк змарнував стовідсоткову нагоду відзначитись, коли після прострілу Цвєлих з лівого флангу з двох метрів не влучив у порожній кут воріт. За хвилину Маринюк втік на побачення з воротарем, але тут знову блискуче зіграв Ципун. Потім вже Дєнюжкін парирував перед собою удар Карліньоса, а Сержао при добиванні не вистачило кількох сантиметрів. На тій же 11-й хвилині кіпер гостей відбив дальній штрафний від Валєнка, а найреальніший шанс вразити ворота втратили гості, котрі викотились втрьох проти одного захисника, і Дармовіс фактично на лінії воріт примудрився влучити у стійку, при цьому ще й сам вдарився об штангу.

Далі впродовж півтора хвилин "Ураган" використав дві можливості, і в обох випадках з найкращого боку проявив себе Ярий. Спочатку він обвідним ударом з правого флангу пробив повз голкіпера, після чого виступив у ролі асистента, відпасувавши ліворуч на Аветисяна, котрий, в свою чергу, майстерно переграв Дєнюжкіна - 3:1. До завершення першого тайму запам'яталися ще три епізоди. Сейв кіпера "Кардиналу" після пострілу Цвєлих і рикошету від захисника, а також блискучі дії Ципуна, якого з семи метрів впритул "розстрілював" Маринюк, однак воротар франківців у стрибку перевів м'яча на кутовий. Через кілька секунд після цього не пощастило Королишину, котрий в ході швидкої контратаки не влучив у порожній кут воріт - м'яч "просвистів" поруч з "дев'яткою".

У дебюті другої половини зустрічі штанги воріт двічі приходили на допомогу обом голкіперам. Але спершу Дєнюжкін продемонстрував свою майстерність, зреагувавши на підступний удар Цвєлих. На 23-й хвилині "ураганівець" Леандріньо і "кардиналівець" Паршиков влучили у штанги. Згодом впродовж лише однієї хвилини господарям двічі пощастило, коли Бондар здалеку, а потім і Маринюк зблизька також поцілили у стійки воріт. У відповідь Сержао пробив у поперечину, а за лічені секунди франківців виручив Ципун, котрий головою парирував потужний Бондаря з шести метрів.

Майже одразу після того, як голкіперу надали медичну допомогу і він повернувся в гру, біля воріт "Урагану" виник небезпечний момент, коли м'яч після рикошету від Валєнка пролетів поблизу стійки. А далі Дєнюжкін ледь не "привіз" собі гол, але на щастя для гостей Леандріньо з-під ноги воротаря знову поцілив у штангу. На 29-й хвилині вже Цвєлих з гострого кута влучив у дальню стійку. Потім Ципун потягнув два дальніх постріли Бондаря, а його рівненський візаві справився з ударами Аветисяна і Королишина.

За п'ять хвилин до фінальної сирени "Кардинал" відновив інтригу в матчі, скоротивши відставання до мінімуму після різкого контрвипаду. Когут з гострого кута пробив у ближній кут з-під ноги Валєнка. Був рикошет чи ні - значення не мало, окільки м'яч опинився у сітці воріт господарів, а рахунок став 3:2. Щоправда, ненадовго - всього за хвилину Цвєлих пасом знайшов у штрафному неприкритого Павлюка, котрий в один дотик переправив м'яча у сітку. Невдовзі Павлюк та Ярий небезпечними дальніми ударами намагалися розвинути цей успіх, але Дєнюжкін у стрибку зумів перевести м'яч на кутові.

Розв'язка у грі припала на 38-у хвилину, коли Дєнюжкін вдруге підключився до атаки, а Сондак востаннє в цьому видовищному матчі влучив у штангу. Відповідь "Урагану" була разючою - Ярий на швидкості після скидки від Павлюка по-більярдному поклав м'яч у дальній кут воріт - 5:2. Отож, з гандикапом у три голи "Ураган" вирушить на матч-відповідь у Рівне, де івано-франківцям не допоможуть Сержао і Карліньос. Обидва пропустять повторну гру через перебір попереджень.



28 квітня. 18:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 500 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Якимишин (Львів). Інспектор: Головков (Донецьк). Делегат: Повисший (Київ).
Ураган: Ципун - Сімка, Цвєлих, Ярий, Павлюк - Карліньос, Валєнко, Сержао, Леандріньо - Аветисян, Кіндратів-к, Королишин.
Кардинал-Рівне: Дєнюжкін - Маринюк, Піддубний, Паршиков-к, О.Бондар - Сондак, Дармовіс, Танський, Когут - Басич, Ситник.
Голи: Сержао (5), Ярий (13, 38), Аветисян (14), Павлюк (36) - Валєнко (5, автогол), Когут (35).
Попередження: Сімка (12), Сержао (39), Карліньос (39).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 440 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz