Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 12 » УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 2:1 (1:0)
12:57
УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 2:1 (1:0)
Третє побачення "Урагану" з рівненським "Кардиналом" у цьому сезоні вийшло найменш видовищним, аніж два попередні, однак знову завершилося перемогою івано-франківців. Нехай вимученою чи вистражданою, але все ж перемогою, а це - турнірні три очки. Особливо драматичною видалась кінцівка матчу, коли гості, відквитавши один м'яч у більшості, до самої сирени намагались зрівняти рахунок і врятувати гру. Проте підопічні Сергія Гупаленка зуміли вистояти і відстояти свій мінімальний успіх...

Саме у цій грі в Екстра-лізі дебютували одразу три футболісти. Якщо "кардиналівець" Павло Дармовіс довго відновлювався після травми і лише в другому таймі з'явився на майданчику, то два "ураганівські" гвардійці, минулорічні чемпіони України - Максим Павлюк та Роман Ярий - вийшли у стартовій четвірці. Першу ж їхню появу місцева публіка зустріла гучними оплесками. І треба сказати, що обидва футзалісти, покликані на допомогу у скрутний час, виглядали не гірше, ніж партнери по команді.

Місце у воротах "Урагану" зайняв Роман Колток, який вперше вийшов зі старту і відстояв весь матч. А вивів господарів на гру Євген Валєнко, що дебютував у якості капітана команди. Саме йому і судилося відкрити рахунок в матчі. На четвертій хвилині Сержао на звичній позиції стовпа прийняв передачу від Королишина і відпасував під удар Валєнку, котрий з 12-и метрів по-більярдному відправив м'яча у дальній кут воріт - 1:0.

Як виявилося згодом, це був єдиний гол у першому таймі, адже до перерви ледь не на кожному квардатному метрі майданчика точилася жорстка боротьба. Господарі, включивши пресинг, намагалися розвинути свій успіх, однак Валєнку, Сержао і Королишину трохи забракло точності при завершенні атак, а сам Цвєлих втратив кілька хороших нагод збільшити перевагу. То він з гострого кута пробив над поперечиною, то Пітуля "прочитав" вихід Валентина сам-на-сам і врятував свою команду.

Вистачало роботи і в Колтка, якого гості турбували в основному ударами здалеку та із середньої дистанції. Загалом "кардиналівці" більше руйнували, аніж створювали, розраховуючи на контратаки. Господарі теж діяли досить обережно, додавши у швидкості і гостроті лише наприкінці тайму. Однак забити "гол у роздягальню" Цвєлих і компанії не вдалося, незважаючи на декілька хороших моментів.

На початку другого тайму м'яч вдруге побував у сітці воріт "Кардиналу". Це Карліньос на лівому фланзі розхитав Маринюка і прострілив на "п'ятачок", де Піддубний зрізав м'яча у власні ворота - 2:0. Після цього суперники з новими силами кинулись вперед: господарі намагались збільшити свою перевагу, а гості прагнули відквитати пропущений м'яч.

Команди відповідали атакою на атаку, і тут свою майстерність демонстрували обидва воротарі. Колток тягнув м'ячі після ударів Бондара, Басича і Піддубного. В "Урагану" двічі здалеку вистрілив Королишин, а Цвєлих на добиванні з п'яти метрів пробив над перекладиною, втративши черговий шанс. Згодом він з 15-и метрів цілив у "дев'ятку", але Пітуля перевів м'яча на кутовий.

До середини тайму команди діяли в такому ж ключі, після чого рівненці перехопили ініціативу, і з кожною хвилиною біля воріт Колтка ставало все більш гарячіше. Підопічні Сергія Гупаленка стали грати за рахунком, розраховуючи на гострі контрвипади. На останньому рубежі надійно діяв голкіпер, а в деяких епізодах "Урагану" просто пощастило, адже "кардиналівці" не реалізували декілька виходів 2 в 1. На 33-й хвилині Волянюк виходив на побачення з Колтком, однак в боротьбі пробив у кіпера, а на добиванні Танський не влучив у ворота.

За п'ять хвилин до завершення Дєнюжкін замінив Пітулю і почав підключатися до атак своєї команди. "Кардинал" довго перепасовувався, а до логічного завершального удару справа так і не дійшла. Тож через дві хвилини Танський одягнув воротарську футболку, і майже одразу гостям вдалось реалізувати більшість. Саме "літаючий голкіпер" на 38-й хвилині і скоротив розрив до мінімуму - 2:1. Наприкінці у Маринюка було дві нагоди, щоб вирвати нічию, але впевнено зіграв Колток. Останнє слово у грі могло бути за Сержао, але гарматний удар бразильця Танський парирував, як справжній воротар.


11 січня. 18:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 800 глядачів.
Арбітри: Подранний (Вінниця), Конюхов (Житомир). Інспектор: Копяк (Одеса). Делегат: Верещинський (Львів).
Ураган: Колток - Тменов, Цвєлих, Ярий, Павлюк - Карліньос, Валєнко-к, Сержао, Королишин.
Кардинал-Рівне: Пітуля (Дєнюжкін, 35) - Маринюк, Піддубний, Паршиков-к, О.Бондар - Танський, Когут, Басич, Волянюк - Ситник, Дармовіс.
Голи: Валєнко (4), Піддубний (22, автогол) - Танський (38).
Попередження: Карліньос (15) - Маринюк (2).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 559 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz