Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 27 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ" (Львів) - 5:3 (0:2)
21:24
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ" (Львів) - 5:3 (0:2)
Менше місяця тому "Ураган" вже зустрічався з "Кардиналом" на відкритому "Кубку Галичини-2009". Тоді в останні дні літа в Івано-Франківську теж було 5:3 на користь господарів. В порівнянні з матчем передсезонного турніру у звітній грі чемпіонату можна знайти кілька схожих фактів, але... з точністю до навпаки.

Тоді перший тайм також завершився з перевагою у два м'ячі, а наприкінці зустрічі ще два голи були забиті у ворота однієї команди. На "Кубку Галичини" підопічні Сергія Гупаленка по ходу перемагали 5:1, а тепер з аналогічним рахунком "Ураган" виграв другий тайм. Однаковими залишилися тільки вісім забитих м'ячів і підсумкові цифри на табло...
До перерви глядачі стали свідками лише двох голів. Після того, як Піддубний не скористався виходом сам-на-сам, майже за хвилину Сондак з Данилюком вийшли 2 в 1 на ворота господарів, і новачок "Кардиналу" пробив Корнєєва - 0:1. "Ураганівці" одразу мали б зрівнювати рахунок, проте Піддубний не поцілив зі зручної позиції, а Цвєлих зі штрафного пробив у Русецького.

На екваторі першого тайму львів'янам вдався швидкий відрив два в нуль, і Танський свого шансу не втратив - 0:2. Надалі гості віддали ініціативу, сподіваючись на гострі контратаки, а івано-франківці продовжували шукати ключики від воріт суперника. Пилипів, Сімка, Піддубний і Цвєлих по-черзі "бомбардували" Русецького з різних відстаней, але, на жаль, безуспішно.
Перерва явно пішла на користь "Урагану", і з появою Кулика на початку другого тайму гра помітно активізувалась. На 21-й хвилині після прострілу Паршикова Едуард відквитав один м'яч, а через кілька хвилин він і взагалі міг стати героєм поєдинку, оформивши як мінімум хет-трик. Не сталося... Впродовж двох хвилин Кулик змарнував три (!) стовідсоткові моменти.

Щоправда, до того часу франківці вже встигли відігратись і навіть вийти вперед завдяки двом голам Піддубного. На 25-й хвилині Сергій застав зненацька голкіпера "Кардиналу", зрівнявши рахунок прямим ударом зі штрафного з 12-и метрів. А ще через п'ять хвилин після метушні у штрафному львів'ян Піддубний зумів проштовхнути м'яч у сітку воріт - 3:2.

Гості намагалися зрівняти рахунок, і якщо на 36-й хвилині Корнєєв двічі виручив "Ураган" після удару і добивання Кудінова з десятиметрового, то вже за кілька секунд голкіпер франківців, прикритий своїми і чужими гравцями, не зміг зреагувати на дальній постріл Данилюка - 3:3. З таким розвитком подій господарі явно миритись не збирались і за шаленої підтримки своїх вболівальників знову пішли вперед.

3а півтора хвилини до фінальної сирени Кіндратів вдруге вивів "Ураган" вперед, а після того, як Лаба одразу вийшов п'ятим польовим, саме йому довелось ще раз витягувати м'яча з сітки власних воріт. Трапилося це за 30 секунд до завершення матчу, коли Ярий завершив швидкий контрвипад після перехоплення і поставив фінальну крапку - 5:3.

Олег ЛАНЯК http://www.uragan.if.ua/news/index.php?show_news=1253956386.38689508014432978176923859344677&news_section=50%2048%2048%2057
ИСТОЧНИК:
Просмотров: 786 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz