Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 30 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ" (Львів) - 4:4 (1:1)
12:15
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ" (Львів) - 4:4 (1:1)
"Ураган" на мажорній ноті попрощався зі своїми вболівальниками у цьому сезоні, який є найуспішнішим в історії івано-франківського клубу. Єдина поразка від "Локомотива" в регулярному чемпіонаті і програш по пенальті від ТВД у чвертьфіналі, яке втім не вплинуло на переможця серії, - це всі втрати підопічних Сергія Гупаленка на домашній арені. "Енергія-Тайм" у Львові втратила п'ять очок, зігравши внічию з "Кардиналом-Рівне" і зазнавши поразки від... "Урагану".

Франківці сповна скористалися перевагою власного майданчика у фінальній серії, здобувши дві важливі перемоги. Однак чемпіон України визначиться у місті Лева наступного вікенду, де жодного права на помилку в "енергетиків" не буде. Прикарпатці вже опинялися у схожій ситуації після невдалого вояжу до Єнакієвого у півфіналі, але зуміли здійснити справжній камбек, вигравши серію з рахунком 3:2. Підопічні Станіслава Гончаренка до фіналу добиралися у чотирьохматчевих дуелях, завершуючи попередні стадії плей-офф двома домашніми перемогами.

Другий фінальний поєдинок нагадав справжнісінькі наздоганялки. Чотири рази львів'яни вели у рахунку, але господарі неодмінно зрівнювали рахунок, причому робили це досить швидко. Всього дві хвилини по ходу усього матчу "Енергія-Тайм" була попереду з перевагою в один м'яч. Франківці з честю тримали удар і відповідали тією ж монетою. Та все ж це - плей-офф, тож нічиєї не повинно бути. І у серії післяматчевих пенальті більше пощастило "Урагану".

А тепер про все найцікавіше по порядку. Вже на стартових хвилинах суперники обмінялися гострими випадами: до удару Павленка голкіпер був готовий, а Кардашу на допомогу прийшла стійка воріт після пострілу Валенка. Далі воротар "енергетиків" ще кілька разів показав свою реакцію після ударів Цвєлих і Сімки. Гості намагалися здалеку пробивати по воротах Ципуна, а на 9-й хвилині відбулося перше взяття воріт. Павленко відібрав м'яча у центрі, відпасував Задорожного, той переадресував на хід Овсяннікову, і Денис перекатом обіграв воротаря - 0:1.

Відповідь "Урагану" не забарилася, щоправда гол вийшов доволі курйозним. За дві хвилини Кардаш вийшов з воріт і відбив м'яча після поперечного прострілу з ауту, але "смугастий" влучив в ногу Павлюку і неспішно закотився у ворота - 1:1. Приголомшені львів'яни дещо знітились, чим ледь не скористалися господарі. Настав час кіпер "Енергії" рятувати свої ворота. Спершу Кардаш ліквідував вихід Валенка сам-на-сам, а потім витягнув м'яча з "дев'ятки" після дального пострілу Біро Жаде. До завершення першого тайму Ципун у шпагаті парирував небезпечний удар Задорожного, на що івано-франківці відповіли ударами Сімки, Цвєлих і Сержао.

Другий тайм розпочався для "Урагану" з холодного душу, коли Легчанов розрізаючим пасом знайшов на "п'ятачку" Павленка, який з шести метрів не схибив. За хвилину той же Легчанов помилився під пресингом, і Сержао без проблем розстріляв ворота Кардаша - 2:2. Втім капітан "енергетиків" за кілька секунд виправився, прямим ударом зі штрафного з 14-и метрів пробивши кіпера господарів. Проходить всього дві хвилини, і Цвєлих карає львів'ян за помилку в обороні - 3:3.

На 25-й хвилині травму на рівному місці отримав Ципун, тож довелось Іжаковському ставати у ворота. Одразу ж перевірили у справі голкіпера Павленко та Олександр Бондар, а бразильці Біро Жаде і Сержао не давали розслабитись Кардашу. Так команди діяли і надалі, відповідаючи одна одній небезпечними атаками. Тому роботи в обох голкіперів, що крутитися у воротах, наче білка в колесі, вистачало вдосталь. Наприкінці другого тайму суперники знову обмінялися забитими м'ячами. Все, як за сценарієм: гості забили, господарі зрівняли рахунок. Спочатку Рогачов з правого флангу пробив під голкіпером, а лише за хвилину при грі "Урагану" в більшості Сержао оформив дубль - 4:4.

Обидві команди намагались вирвати перемогу в основний час, але не поталанило. А от у серії післяматчевих пенальті удача посміхнулася "Урагану", який на попередніх стадіях двічі поступався у лотереї. Сержао, Цвєлих, Павлюк і Шотурма були точними з шести метрів. В "Енергії-Тайму" схибив Рогачов, а четвертий удар Легчанова прийшовся у штангу воріт. 4:2 - за пенальті, і рахунок у фінальній серії став 2:0 на користь івано-франківців. Після гри Станіслав Гончаренко підкреслив, що є ще три домашні матчі. Чи здатні його підопічні на фінальний камбек - дізнаємось вже за тиждень.



29 травня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1500 глядачів.
Арбітри: Дараган (Київ), Поляков (Кривий Ріг). Інспектор: Єлшанський (Суми).
Ураган: Ципун (Іжаковський, 25) - Валенко, Шотурма, Біро Жаде, Сержао - Павлюк, Сімка, Цвєлих, Ренатіньо - Кіндратів-к.
Енергія-Тайм: Кардаш (Лисенко, 40+) - Легчанов-к, Д.Бондар, Павленко, Овсянніков - Романов, Якунін, Рогачов, О.Бондар - Струк, Задорожний.
Голи: Павлюк (11), Сержао (22, 38), Цвєлих (24) - Овсянніков (9), Павленко (21), Легчанов (22), Рогачов (37).
Попередження: Шотурма (9), Ренатіньо (40) - Якунін (20).
Серія пенальті: Сержао 5:4, Рогачов 5:4 (мимо), Цвєлих 6:4, Якунін 6:5, Павлюк 7:5, О.Бондар 7:6, Шотурма 8:6, Легчанов 8:6 (штанга).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 619 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 5.0/1
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz