Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 29 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ" (Львів) - 4:2 (2:1)
12:11
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ" (Львів) - 4:2 (2:1)
Приємною звісткою для тренерського штабу і вболівальників "Урагану" стало швидке одужання після травми Романа Кіндратіва. Пропустивши чотири матчі півфінальної серії проти "Єнакієвця", саме він з капітанською пов'язкою вивів свою команду на перший поєдинок фіналу проти "Енергії-Тайму". Після привітання обох капітанів у центрі майданчика перед початком гри львів'яни вдались до "маневру", вибравши ворота господарів, які й розпочинали гру.

І розпочали досить потужно. Лише на стартовій хвилині Цвєлих ледь не замкнув дальню стійку після прострілу Павлюка, а за мить Струк перед воротами підстрахував свого голікпера, вибивши м'яча на кутовий. Стандарт господарі завершили дальнім пострілом Цвєлих, на який зреагував Лисенко. Та все ж буквально за лічені секунди йому довелось вперше витягувати м'яча із сітки власних воріт. На своїй половині Цвєлих відібрав "смугастого" у Задорожного, обігрався з Ренатіньо і з лівого флангу пробив поміж ніг голкіперу - 1:0.


Згодом Сержао отримав першу нагоду завдати удару по воротах, але пробив вище, а після удару Валенка м'яч пролетів поблизу стійки. Стримавши стартовий натиск "Урагану", на 5-й хвилині львів'янам вдалася ефектна комбінація в один дотик, яку блискуче завершив Павленко - 1:1. Втім нічийним рахунок протримався недовго. Івано-франківці "проковтнули" пропущений м'яч і за дві хвилини знову вийшли вперед. Цього разу на лівому фланзі Сімка асистував Цвєлих, якому вдався майже гол-близнюк. Щоправда тепер Валентин вразив дальній кут воріт - 2:1.


Найактивніший гравець у складі "Урагану" намагався на цьому не зупинятись, але Лисенко ногою парирував удар з гострого кута, а через хвилину Цвєлих пробив поруч з "дев'яткою". Підопічні Станіслава Гончаренка відповідали гострими контратаками, проте Овсяннікову трохи не вистачило точності, а удар Рогачова потягнув у шпагаті Ципун. Ще кілька разів допомагали своєму голкіперу захисники.


На 17-й хвилині Ципун вдало вийшов з воріт і кинувся у ноги Павленку, врятувавши "Ураган". Наприкінці тайму господарі мали кілька нагод, щоб забити третій м'яч. Так підступний удар Ренатіньо у стрибку витягнув Лисенко, а на добиванні Павлюк пробачив львів'ян, пробивши над перекладиною. Цвєлих намагався одним дотиком переправити м'яча у сітку після пасу Ярого, однак - знову неточно.


Одразу після перерви Лисенко дивом зреагував на "гармату" Сержао, а згодом Валенко всього на мить не встиг на простріл Шотурми. Далі Ренатіньо після розіграшу штрафного пробив над поперечиною. У відповідь Рогачов з восьми метрів не зумів переграти Ципуна, котрий вийшов з воріт і прийняв удар на себе. На 27-й хвилині Біро Жаде виходив на побачення з голкіпером гостей, але в останній момент Овсянніков у падінні блокував удар по воротах.


За мить не витримали нерви у Сержао, який фактично всю гру перебував під щільною опікою одного-двох захисників. Після чергового "гостинного прийому" бразилець відповів у центрі, збивши Овсяннікова, за що справедливо побачив перед собою жовту картку. А після того, як Романов перевірив у справі "ураганівського" воротаря, наступила 30-а хвилина. Екватор другого тайму став переломним у матчі, коли з інтервалом всього у 30 секунд підопічні Сергія Гупаленка забили два голи, які і стали визначальними.


Спочатку Цвєлих поперечною передачею знайшов на правому фланзі Сімку, котрий одним дотиком прибрав Павленка і двома - воротаря, ефектно обігравши Лисенка перекатом - 3:1. Після тайм-ауту "енергетики" перейшли на гру з п'ятим польовим, за що одразу й поплатились - порожні ворота зі своєї половини вразив голкіпер Ципун - 4:1. Гості при грі в більшості намагалися відігратися, однак у захисті франківці грали безпомилково. Коли ж м'яч опинявся в "Урагану", місце у воротах знову займав Лисенко. І саме його блискуча реакція допомогла "Енергії-Тайму" після потужного пострілу Сержао, який кіпер відбив головою.


Втім свого львів'яни таки досягли. На 34-й хвилині стався гол, який не так часто трапляється у футзалі - головою у "дев'ятку" забив Якунін - 4:2. У завершальні хвилини Ципун тягнув все, що летіло у його ворота, натомість Павлюк і Цвєлих не влучили у порожні гостей. Крапку у грі міг поставити Біро Жаде, котрий теж приміряв футболку голкіпера на останніх секундах, однак Лисенко витягнув м'яча з нижнього кута.

"Ураган" з перемоги розпочав фінальну серію плей-офф, другий матч якої відбудеться в Івано-Франківську у неділю. Боротьба за "золото" тільки розпочалась, адже чемпіон України стане відомий наприкінці наступного тижня у Львові, де суперники знову зійдуться між собою.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Сьогодні на майданчику зустрілися два рівних суперники - найсильніші команди української першості. "Енергія-Тайм" - це дуже серйозна команда, подобаються мені зміст гри львів’ян, їх тактична дисципліна. Я радий, що ми сьогодні зіграли дуже добре, фізично виглядали здорово і переграли суперника. Але це поки перша перемога. Попереду в нас друга домашня гра і нам потрібно обов'язково вигравати.


28 травня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1500 глядачів.
Арбітри: Дараган, Олійник (обидва - Київ). Інспектор: Єлшанський (Суми).
Ураган: Ципун - Павлюк, Сімка, Цвєлих, Ренатіньо - Валенко, Шотурма, Біро Жаде, Сержао - Ярий, Кіндратів-к.
Енергія-Тайм: Лисенко - Романов, Струк, Рогачов, Задорожний - Легчанов-к, Д.Бондар, Павленко, Овсянніков - Якунін, О.Бондар.
Голи: Цвєлих (2, 7), Сімка (30), Ципун (30) - Павленко (5), Якунін (34).
Попередження: Сержао (27) - Рогачов (11).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 703 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz