Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 14 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 5:2 (3:0)
02:06
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 5:2 (3:0)
Західно-українське та "енергетичне" дербі недарма носило статус центрального матчу туру. Цього разу надзвичайно принциповий поєдинок "Урагану" з "Енергією" перевершив усі сподівання. У суботу в манежі Коледжу фізвиховання був повний аншлаг. Вболівальники прийшли та приїхали з сусідньго Львова, щоб побачити видовищну гру. Таку насолоду вони отримали сповна...

В дебюті зустрічі футболісти лише пристрілювались до воріт суперника. На 4-й хвилині Романов "пробачив" господарів, на що ті незабаром відповіли небезпечним пострілом від Сімки, однак в обох епізодах м'яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки. Далі прийшла черга досвідченому Корнєєву виручати свою команду, а потім настала дев'ята хвилина.


Блискавичний навіс з ауту, і Цвєлих красивим ударом з розвороту майже з лінії штрафної відкрив рахунок. Для того, щоб оформити дубль кращому голеадору чемпіонату вистачило 46 секунд. Вдруге Валентин "розстрілював" Кардаша метрів з восьми майже по центру. Двічі йому асистував Ярий.
Тайм-аут не пішов "енергетикам" на користь, хоча вони намагались переламати хід поєдинку. Натомість через п'ять хвилин "зелено-білі" були змушені знову розпочинати з центра поля. Розіграш кутового, дальній удар Кіндратіва, і Сімка в падінні підправляє м'яч у сітку воріт. 3:0 - про такий рахунок, напевне, не мріяв ніхто з найоптимістичних прихильників івано-франківської команди. Але 3:0 - це ще перемога, а тільки серйозна заяка на три очки.


До перерви львів'янам не вдалося відквитати хоча один м'яч, а в другому таймі вони заграли агресивніше, відтак небезпечних ударів по воротах "Урагану" побільшало. Корнєєв з честю виходив з більшості епізодів, однак на 31-й хвилині його таки зумів пробити Петрушин. За кілька секунд стався ключовий момент гри, коли в центрі майданчика Романов спершу рукою відмахнувся від Цвєлих, потім збив Кіндратіва, після чого ще й вдарив його по обличчю.

Побачивши перед собою "червоне світло", гравець національної збірної дуже підвів свою команду. "Ураган" скористався грою у більшості, коли Цвєлих з п'яти метрів пробив поміж ніг Кардашу - 4:1. Всього через вісім секунд Петрушин підставився на шостий фол, однак у дуелі капітанів (Федюк пробивав дабл-пенальті) переможцем вийшов Корнєєв.
На 36-й хвилині Сімка був просто зобов'язаний забивати п'ятий гол, після чого Задорожний почав виходити на майданчик п'ятим польовим. Втім гра в більшості принесла успіх "Енергії" лише одного разу, коли Ільніцкій був першим на добиванні, а всього через сім секунд Сімка перехопив передачу Петрушина з аута і забив у порожні ворота - 5:2. До фінальної сирени залишалося 67 секунд, які івано-франківська публіка провела на ногах, радісно вітаючи перемогу своєї улюбленої команди.
12 грудня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1200 глядачів.
Арбітри: Коваленко (Донецьк), Кравцов (Київ). Інспектор: Кузьменко (Київ).
Ураган: Корнєєв-к- Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Шотурма, Пилипів.
Енергія: Кардаш - Струк, Федюк-к, Рогачов, Задорожний - Романов, Шевченко, Петрушин, Ільніцкій - Іванов.
Голи: Цвєлих (9, 9, 33), Сімка (14, 39) - Петрушин (31), Ільніцкій (39).
Попередження: Кіндратів (14), Павлюк (19), Паршиков (26) - Шевченко (27).
Вилучення: Романов (32, неспортивна поведінка).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 765 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz