Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 9 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 4:4 (2:2)
21:59
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 4:4 (2:2)
Матчі між футзальними командами івано-франківського "Урагану" та львівської "Енергії" завжди стають окрасою цього виду спорту. Битва між теперішніми грандами українського міні-футболу - саме те, чого очікують вболівальники протягом усього сезону. Останній матч в Івано-Франківську, де команди зіграли внічию 4:4, не став винятком. Він ще раз довів, що таких матчів у чемпіонаті України нам відверто бракує.

Коли команди виходять навіть на розминку, уже відчувається: градус матчу буде надзвичайно високим. Будь-яка помилка у такій грі на вагу золота і чиєїсь перемоги. Матч п'ятого туру в Івано-Франківську повинен був дати відповідь на запитання, хто до поєдинку підійшов у кращій бойовій готовності: львівська "Енергія", не маючи протягом двох тижнів належного спаринг-партнера, чи "Ураган", який у Сербії здобував путівку до елітного раунду Кубка УЄФА. Як показав матч, на "енергетичне" дербі завжди готові усі максимально. Перемогти принципового суперника - справа честі та гордості для кожної з команд.

Останнім часом грати в Івано-Франківську для "Енергії" відверто непросто. Львів'яни у кращому випадку в гостях добиваються нічиєї. Цього разу "зелено-білі" були близькими до того, аби перемогти ослабленого кадровими втратами суперника, однак догралися до того, що й самі ледве уникнули поразки.

Гра для львів'ян складалася з перемінним успіхом. За "Ураган" у першому таймі забив Євген Валєнко. Утім, "енергетики" відповіли більш, ніж достойно - удар Максима Павленка зльоту у "дев'ятку" та ефектне завершення комбінації Дениса Овсяннікова перевернуло усе з ніг на голову. Попри це, підопічним Сергія Гупаленка вдалося відігратися. Екс-гравець екс-команди "ТВД" (Львів) Роман Кордоба нагадав усім, як він вміє пробивати під поперечину - 2:2.

У складі "Урагана" у першому таймі травми зазнав бразилець Біро Жаде. Повернутися у гру лідер франківців не зміг. Не раз вдалося переконуватися, що з ним і без нього "Ураган" - дві різні команди. Для "енергетиків" це був чудовий шанс дотиснути ослабленого суперника у другому таймі та, в разі перемоги, одноосібно очолити турнірну таблицю. Утім, львів'яни цим не скористалися.

Хоч і Овсянніков вивів свою команду вперед у другому таймі, однак м'ячі Сержао та Валєнка взагалі поставили під сумнів бодай нічию для "Енергії" у цьому матчі. Уникнути поразки команді зі Львова таки вдалося. Павленко за 16 (!) секунд до завершення гри скористався відмінною передачею Легчанова і закотив м'яч у ворота, коли "енергетики" грали з п'ятим польовим гравцем.

За 4 секунди до завершення гри на частині суперника "зрубали" Павленка. Для франківців це міг бути шостий фол, який би автоматично перетворився на дабл-пенальті. Свисток арбітрів промовчав і пролунала сирена, яка зафіксувала, що після зіграних п'яти турів у новоствореній Екстра-лізі явного лідера наразі немає. Турнірну таблицю надалі очолюють "Енергія" та "Ураган". В активі цих команд по 13 очок.

Богдан ПАСТЕРНАК, vgolos.com.ua.

8 жовтня. 15:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1200 глядачів.
Арбітри: Дараган, Гроховецький (обидва - Київ). Інспектор: Головков (Донецьк). Делегат: Сімонов (Харків).
Ураган: Ципун - Карліньос, Кордоба, Мукадо, Біро Жаде - Кіндратів-к, Валєнко, Сержао, Шотурма - Цвєлих, Сімка.
Енергія: Лисенко-к - Якунін, Легчанов, Павленко, Овсянніков - Чепорнюк, Рогачов, Д.Бондар, Макаєв - Коваль, Тригубець.
Голи: Валєнко (4, 36), Кордоба (14), Сержао (31) - Павленко (9, 40), Овсянніков (13, 26)
Попередження: Мукадо (26), Шотурма (31), Карліньос (34), Сержао (40), Біро Жаде (40) - Рогачов (21).
Просмотров: 671 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz