Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Октябрь » 4 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 4:2 (2:0)
09:34
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 4:2 (2:0)
Дербі є дербі! Незважаючи, де саме - в Івано-Франківську, Львові чи на нейтральному майданчику, не дивлячись на турнірну таблицю або кадрові зміни у складах команд, завжди принципові суперники - "Ураган" та "Енергія" - продовжують дарувати вболівальникам справжнє видовище.

І хоча звітний матч не зібрав аншлагу в манежі Коледжу фізвиховання, напевне, багато хто з місцевих шанувальників футзалу (здебільшого - скептиків) пожалкували, що не стали свідками чергової "енергетичної" битви, яка принесла франківцям першу перемогу у новому сезоні.

"Поранений звір дуже небезпечний" - перед матчем цими словами влчуно охарактеризував "Ураган" Денис Овсянніков і виявився цілком правим. У першому таймі господарі були ближчими до взяття воріт, аніж львів'яни, які хоч і контролювали м'яч, але ніяк не могли загострити гру в нападі. У самому дебюті Павленко не використав вихід сам-на-сам з Ципуном.

Та й у захисті "енергетики" також діяли не найкращим чином, і якби на вдала гра Лисенка, котрий парирував удари Шотурми, Кіндратіва, Королишина і Будняка, то нулі на табло протрималися не довго. До середини тайму дві найреальніші нагоди відкрити рахунок втратив Павлюк, котрий спершу буквально на мить не встиг замкнути флангову передачу, а згодом пробив над поперечиною, після того як голкіпер дивом зреагував на небезпечний удар впритул від Маржановського. Гості відповіли кількома дальніми пострілами, що втім не несли реальної загрози.

На 15-й хвилині Будняк перехопив пас від Овсяннікова та помчав лівим флангом на побачення з Лисенком, що вийшов з воріт і зіграв руками за межами штрафного майданчика. Рішення було миттєве і суворе - червона картка. Місце у воротах зайняв Кардаш, який зумів протриматися "сухим" всього 9 секунд. "Ураганівці" миттєво розіграли більшість, і Валєнко чітко увігнав м'яча в дальню "дев'ятку" - 1:0.

Невдовзі кіпер "Енергії" зреагував на класний удар Шотурми, у стрибку перевівши "смугастого" на кутовий. За 2,25 до перерви у пасиві обох команд було по п'ять фолів, і здавалося, що гра трохи заспокоїлася. Аж поки господарі не забили другий гол. Це Шурак відібрав м'яча в Овсяннікова, а Кордоба, не довго роздумуючи, з 11-и метрів сильно і точно пробив у нижній кут - 2:0.

Майже одразу по перерві Станіслав Гончаренко вирішив ризикувати, випустивши на майданчик п'ятого польового гравця. Тут же львів'яни ледь не поплатилися за це, але Кіндратів зі своєї половини влучив у стійку порожніх воріт. На своєму м'ячі Овсянніков постійно змінював Кардаша, і гості методично атакували в більшості. Це принесло свій результат лише на 29-й хвилині, коли вони таки зуміли розхитати оборонні редути "Урагану", а Павленко замкнув дальню штангу - 2:1. Всього через три хвилини франківці позиційно помилились в захисті, і кращий бомбардир минулого сезону оформив дубль, чітко пробивши у ближню "дев'ятку" - 2:2.

За нічийного рахунку "зелено-білі" й надалі продовжували грати з п'ятим польовим. Однак на 34-й хвилині гості втратили м'яча, Шотурма втікав на порожні ворота, і його в центрі поля грубо збив Бондар. Друга у матчі жовта картка, а всього за хвилину з лишнім франкцівцям знову вдалося реалізувати більшість. Шотурма, який до цього поцілив у штангу, після пострілу Будняка буквально "прибив" м'яча у сітку з лінії воріт - 3:2.

"Енергії" нічого не залишалось, як знову рятуватися за допомогою п'ятого польового. До фінальної сирени чемпіони України створили чимало гольових моментів, але господарі з честю відбивалися і вистояли. Кілька разів виручив воротар, ще двічі франківцям пощастило, а розв'язка наступила на останніх секундах. Ципун ногою відбив удар Коваля з шести метрів по центру, після чого Кордоба виніс м'яча подалі - точно у порожні ворота суперника. 4:2 - перший успіх "Урагану" у цьому сезоні!

www.uragan.if.ua

3 жовтня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1100 глядачів.
Арбітри: Гора (Київ), Поляков (Кривий Ріг). Інспектор: Савицький (Бориспіль). Делегат: Братусь (Київ).
Ураган: Ципун - Валєнко, Шотурма, Павлюк, Будняк - Шурак, Кіндратів-к, Кордоба, Королишин - Маржановський, Аветисян.
Енергія: Лисенко-к (Кардаш, 15) - Чепорнюк, Струк, Д.Бондар, Макаєв - Коваль, Легчанов, Павленко, Овсянніков - Пічкуров, Рогачов.
Голи: Валєнко (15), Кордоба (19, 40), Шотурма (36) - Павленко (29, 32).
Попередження: Будняк (25), Ципун (31) - Д.Бондар (24).
Вилучення: Лисенко (15, фол останньої надії), Д.Бондар (34, повторне попередження).
Просмотров: 552 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz