Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 16 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 3:1 (1:0)
11:22
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 3:1 (1:0)
У всеозброєнні до центрального матчу 18-го туру командам підійти не вдалося. "Ураган" не міг розраховувати на Морено, про якого деякі уболівальники вже могли й забути, та Луїза Негао і Максима Павлюка, які є досить помітними фігурами у тактичних побудовах Сергія Гупаленка. У "Енергії" ж продовжує відсиджувати дискваліфікацію Сергій Коваль.

Початок матчу відзначився обопільними атаками. Господарі почали без розвідки і вже на 1-й хвилині Будняк, змістившись зліва у центр, пробив у дальній кут - Кардаш ногою відбив. Відповідь львів'ян не забарилася, і Овсянніков з флангу небезпечно пробивав у ближній кут, де шлях м'ячу перегородила нога Ципуна. Згодом той же Овсянніков перевірив на міцність підборіддя голкіпера господарів, який самовіддано кинувся рятувати ворота.

"Енергетики" намагалися відповідати на кожен випад господарів своїм і до пори до часу їм це вдавалося, але ближче до середини тайму ініціатива перейшла до господарів, які створили два дуже гострих моменти. Шотурма віддав на фланг Будняку, який на прийомі обіграв Макаєва і пробив, проте кіпер врятував. За пару хвилин Шурак віддав передачу справа на дальню стійку, але двоє партнерів не змогли її замкнути, адже Кардаш вчасно кинувся їм в ноги і заблокував будь-які спроби проштовхнути м'яч у ворота.

Від гріха подалі Микола Сич взяв тайм-аут, який, втім, гри не змінив. Одразу після цього супершанс втратив Сімка, який пробивав у порожній кут воріт, але Павленко у відчайдушному підкаті встиг заблокувати цей удар. За 3.20 до сирени на паркеті стався суперечливий епізод. Будняк прорвався лівим флангом, обіграв Струка і Кардаша, а потім на лінії штрафного майданчика впав у боротьбі з тим же Струком. Свисток арбітра промовчав, а "Енергія" вже мала до цього моменту 5 порушень у своєму пасиві. Уболівальникам господарів це не сподобалось і арбітру довелося прийняти душ, щоправда згодом пристрасті вдалося вгамувати. Слід зазначити, що арбітри в цьому матчі давали грати, і численні падіння гравців обох команд залишилась без їхньої реакції.

По перерві малюнок гри не змінився, і господарі продовжували тиснути, що й вилилося у забитий м'яч. Сімка з кута майданчика викотив м'яч на Валєнка, який сходу, наче з гармати, метрів з 13-ти пробив по центру. М'яч по-зрадницьки пролетів між ногою та рукою Кардаша, який до цього тягнув усе і навіть більше - 1:0. Досить швидко "Ураган" подвоїв свою перевагу. Зразкову комбінацію розіграли Валєнко, Королишин та Сімка, якому залишалося підставити ногу біля порожнього кута воріт - 2:0. Тайм-аут наставника львів'ян, як і в першому таймі, дивідендів гостям не приніс.

За 10 хвилин до кінця п'ятим польовим у гостей почав виходити Овсянніков. Це їм дозволило заволодіти м'ячем і почати загрожувати воротам господарів. Проте удари Бондаря, Легчанова та Павленка результат на табло не змінили. На 35-й хвилині дуже близьким до успіху був Якунін, удар якого колихнув стійку, від якої м'яч відлетів просто в руки Ципуну. Ризик себе не виправдав і за дві хвилини до кінця Роніньо ударом майже від своїх воріт зробив рахунок 3:0.

Остання хвилина виявилася багатою на події. За 30 секунд до кінця удар Павленка з гострого кута потягнув Ципун, а Бондар на добиванні пробив вище воріт. Вже за 10 секунд Павленко лівою пробив поміж ніг воротарю господарів і, таки чином, перервав свою "суху" серію. А за мить до сирени Овсянніков рукою за межами штрафного майданчику відбив м'яч після удару головою Сімки.

"Енергія" після поразки в Івано-Франківську пропускає "Локомотив" в лідери, а "Ураган" залишився на четвертому місці у турнірній таблиці, посилюючи розмови про те, що львів'янам варто було подумати про підсилення у це міжсезоння.

www.uragan.if.ua

15 лютого. 18:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1600 глядачів.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Коваленко (Донецьк). Інспектор: Головков (Донецьк). Делегат: Залойло (Київ).
Ураган: Ципун - Валєнко, Сімка, Шотурма, Будняк - Шурак, Кордоба, Роніньо, Додо - Королишин.
Енергія: Кардаш - Якунін, Рогачов, Павленко, Овсянніков - Чепорнюк, Пічкуров, Д.Бондар, Макаєв - Струк, Легчанов.
Голи: Валєнко (24), Сімка (28), Роніньо (38) - Павленко (40).
Попередження: Валєнко (2) - Пічкуров (7).
Просмотров: 573 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz