Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 4 » УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ (Львів) - 1:1 (1:1
10:21
УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ (Львів) - 1:1 (1:1
Ключовий поєдинок сусідів по турнірній таблиці переможця так і не виявив. Гра на результат принесла "Енергії" бажану нічию, а підопічні Сергія Гупаленка звели свої шанси на здобуття "бронзових" нагород до мінімуму. За кілька турів до фінішу чемпіонату інтрига щодо третього підсумкового місця майже зникла.

Вже в дебюті матчу Корнєєв ліквідував загрозу після проходу Задорожного, а за мить Кардаш також ногою зреагував на небезпечний простріл Валенка. Два удари Тригубця прийшлись повз ворота, а Рогачов і Цвєлих небезпечно пробили поруч зі стійкою воріт.

На початку шостої хвилини Романов вивів Струка на побачення з голкіпером, у якому переможцем вийшов Корнєєв. Однак після цього івано-франківці, явно дезорієнтовані нестандартним введенням мяча зі стандарту, пропустили. Чесно кажучи, такого в міні-футболі побачити не доводилось. Ільніцкій нахилився біля бокової лінії, начебто з метою зав'язати шнурки, і тут же головою (!) ввів м'яча в гру, Романов прострілив на дальню стійку, де Струк в падінні переправив "смугастого" у сітку воріт - 0:1.



Граючи другим номером, гострі не забували про контратаки. Так, Тригубець двічі з гострого кута пробивав поруч зі стійками, а дальній постріл Пєтрушина під поперечину Корнєєв перевів на кутовий. Далі Романов намагався перекинути м'яча через голкіпера (вище), а на 11-й хвилині "енергетики" змарнували вихід три в один, і капітан "Урагану" ще раз виручив свою команду.

Івано-франківці відповіли ударами Ярого (поруч зі штангою) і Валенка (воротар перевів на кутовий). Не пощастило Павлюку, котрий після розіграшу кутового з лінії воротарської пробив набагато вище. Після тайм-ауту "зелено-білі" знову заграли агресивніше, сподіваючись на помилки суперника і стандарти. І якщо Тригубцю і Рогачову трохи забракло точності, то на шляху Федюка знову опинився Корнєєв і ще раз ліквідував загрозу.

Прогалину в обороні гостей "Ураган" таки знайшов на 17-й хвилині, коли Пилипів, Кулик і Павлюк в один дотик розіграли швидку триходівку, і Максим з під ноги захисиника відправив м'яча у сітку воріт - 1:1. До завершення тайму господарі мали ще два хороші моменти. Однак на удар Валенка з дев'яти метрів Кардаш в стрибку зреагував, а перед самою перервою Сімка всього на кілька сантиметрів не встиг на простріл Цвєлих з ауту.

На початку другого тайму Корнєєв в одній атаці зреагував на удар Федюка та добивання Рогачова. Господарі відповіли дальнім пострілом Цвєлих і супершансом Ярого, котрий з лівого кута пробив на силу, а не на точність, і м'яч пролетів вздовж лініх воріт. Ще одного разу захисники прийшли на допомогу Кардашу, коли у його воротарській стало просто гаряче.

На 26-й хвилині Романов дальнім ударом перевірив у справі Корнєєва, після чого Валенко змарнував ще одну стовідсоткову нагоду, з п'яти метрів не влучивши у незахищений кут воріт, і м'яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки. Ярий двічі пробивав здалеку, потім Пилипів небезпечно прострілив з флангу. А на 33-й хвилині м'яч дивом не потрапив у сітку воріт "Енергії", коли Павлюк, красиво розвернувшись у штрафній, "розстрілював" Кардаша, однак кіпер прийняв удар на себе.

Згодом команди обмінялися гострими випадами, але на простріл Пилипіва з лівого краю ніхто з "ураганівців" не відгукнувся, а Романов вирішив пробити на силу, і Корнєєв парирував цей удар. Далі пощастило вже господарям, коли Іванов виходив сам на сам, а Шотурма випередив Романова, вибивши м'яч на кутовий.

Незважаючи на появу Пилипіва п'ятим польовим у завершальні дві хвилини, "енергетики" змогли зберегти свої ворота в недоторканості. Наприкінці гри Шотурма і Романов побачили перед собою жовті картки за обопільні порушення один проти одного. Останній шанс "Ураган" отримав за 15 секунд до фінальної сирени, однак низовий удар Цвєлих зі штрафного з 12-и метрів Кардаш відбив.

Зумівши вибороти таку потрібну нічию, львів'яни одаразу "вбили двох зайців". По-перше, не дозволили івано-франківцям ліквідувати 9-очкове відставання від третього місця. А по-друге, "Енергія" майже гарантувала собі першу в історії клубу "бронзу" чемпіонат



2 травня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Коваленко, Король (обидва - Донецьк). Інспектор: Єлшанський (Суми).
Ураган: Корнєєв-к - Павлюк, Валенко, Кулик, Пилипів, Піддубний - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Шотурма.
Енергія: Кардаш - Федюк-к, Рогачов, Тригубець, Задорожний - Романов, Струк, Пєтрушин, Ільніцкій - Іванов.
Голи: Павлюк (17) - Струк (6).
Попередження: Шотурма (39) - Федюк (17), Романов (39).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 793 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz