Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 5 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 7:1 (4:1
10:50
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 7:1 (4:1
Лише минулого сезону "Урагану" нарешті вдалось переламати невтішну статистику у протистояннях з "Єнакієвцем" на свою користь. У першому колі зігравши внічию 1:1 в Єнакієвому, згодом франківці двічі відсвяткували успіх, причому спочатку вперше в історії переграли непереможного суперника з переконливим рахунком 6:2. А наприкінці "фінальної шістки" впродовж чотирьох днів команди обмінялися мінімальними домашніми перемогами - 4:3. До 15-го очного поєдинку у вищій лізі сусіди по турнірній таблиці підійшли практично з однаковими здобутками на старті чемпіонату.

Стартові хвилини пройшли у рівній боротьбі - майже без моментів біля обидвох воріт. Пристрілювалися Замятін, Валенко та Цвєлих - усі удари були неточними. Перший по-справжньому небезпечний епізод виник тільки на п'ятій хвилини, коли Мельник парирував перед собою удар Валенка і зреагував на добивання Сімки. У відповідь Хурсов знову пробив над поперечиною. А відкрили рахунок гості досить несподівано: верховий пас Сімки у центрі перехопив Хурсов, єнакієвці вийшли 3 в 2, і Замятін з лівого флангу пробив точно під Ципуном - 0:1.


Для того, щоб відігратись і вийти вперед, господарям вистачило всього п'яти хвилин. Спершу Пилипів промчав лівим флангом і відпасував самотньому Шотурмі, який з шести метрів "розстріляв" голікпера. А на 13-й хвилині Сімка сповна "віддячив" Цвєлих за його п'ять попередніх результативних передач, ефектно асистувавши партнеру по команді - 2:1.


Якщо б у вітчизняному футзалі велись підрахунки за системою "гол + пас", то кращий голеадор "Урагану" і тут би був попереду усіх. Через чотири хвилини Цвєлих перехопив м'яча на власній половині і в швидкій контратаці не пожалкував віддати пас під удар Ярому. 3:1 - і Микола Шевцов спробув "завести" своїх підопічних, взявши тайм-аут. Після нього небезпечно пробивали Хурсов і Нестерук, однак на місці був Ципун, а за 27 секунд до завершення першого тайму Чепорнюк після розіграшу ауту забив четвертий м'яч, так би мовити, "гол у роздягальню".


Одразу після перерви "Єнакієвець" заграв трохи активніше. Хороші нагоди відзначитись мали Хурсов, Богатих та Замятін, але Ципун діяв безпомилково. Гості явно захопились атакувальними діями, і на 28-й хвилині Замятін промахнувся по м'ячу після пасу Хурсова, чим вивів Чепорнюка один на один. Новобранець "Урагану" свого шансу не втратив, холоднокровно перегравши Мельника - 5:1.


Майже одразу донбасівці могли зменшити відставання у рахунку, але Нестерук на мить не встиг на простріл Рудакова з лівого флангу. Ще двічі той же Рудаков не зумів переграти кіпера "Урагану", а в середині тайму Коробка з гострого кута поцілив у штангу. Натомість івано-франківці видали просто шалену хвилину, впродовж якої м'яч принаймні тричі міг опинитися у сітці воріт. Як міг виручав Мельник, стелилися під удари Богатих і Сільченко, ще раз допомогла штанга, але м'яч якимось дивом так і не побував у воротах.


Далі ледь не спрацювало відоме футбольне правило, однак Ципун з честю виходив з непростих ситуацій поблизу своїх воріт, "підчищаючи" огріхи партнерів у захисті. Господарям вдалось перетерпіти кілька важких хвилин, і на 34-й хвилині Цвєлих зменшив напругу на майданчику, вшосте засмутивши "Єнакієвець". Валентин перехопив м'яча на власній половині, змістився праворуч, і не зближуючичь з голкіпером, точно пробив в дальній кут - 6:1.


За дві хвилині Сімка ще раз "пробачив" гостей, тренер яких одразу ж взяв тайм-аут, але очікуваного виходу п'ятого польового не відбулось. Мабуть, команда з Донбасу втратила будь-яку надію відігратися. Дуже старався Коробка, якому втім не вистачило холоднокровності у завершальних діях. Чого не скажеш про Цвєлих, який мав дві хороші нагоди зробити хет-трик, але двічі йому на заваді стала стійка воріт. Востаннє - на початку завершальної хвилини з десятиметрового. Та все ж варто відзначити Цвелих як асистента, який не пошкодував віддати пас Шотурмі при виході 3 в 1, хоча міг забивати і сам.


У підсумку 7:1 - переконлива перемога "Урагану", який забивши в двох останніх матчах аж 18 голів, піднявся на другу сходинку турнірної таблиці. У десятці кращих бомбардирів чемпіонату - одразу чотири гравці івано-франківської команди. У лідерах - Цвєлих, Сімка і Шотурма, а Чепорнюк ділить 7-9 місця. За системою "гол + пас" кращий голеадор вищої ліги набрав уже 13 балів (6 голів та 7 передач).



3 жовтня. 14:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 800 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Банасько (Фастів). Інспектор: Залойло (Київ).
Ураган: Ципун - Павлюк, Чепорнюк, Шотурма, Пилипів-к - Валенко, Сімка, Ярий, Цвєлих - Кіндратів.
Єнакієвець: Мельник - Замятін-к, Хурсов, Нестерук, Доманський - Сільченко, Турчак, В.Чуднов, Богатих - Рудаков, Коробка.
Голи: Шотурма (10, 40), Цвєлих (13, 34), Чепорнюк (20, 28), Ярий (17) - Замятін (8).
Попередження: Пилипів (16) - Замятін (12), В.Чуднов (26), Сільченко (36).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 773 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz