Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 23 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 6:4 (3:1)
11:00
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 6:4 (3:1)
У п'ятому вирішальному матчі, який видався досить напруженим і драматичним, путівку до фіналу виборов "Ураган". Головним героєм цієї звитяги став Біро Жаде, котрий пропускав суботню гру, перед якою обіцяв повернутися і допомогти команді. Бразильський легіонер сповна дотримав свого слова, оформивши хет-трик у ворота "Єнакієвця", що у підсумку і стало визначальним.

Загалом, івано-франківським вболівальникам пощастило найбільше. За три дні матчів плей-офф півфінальної серії вони стали свідками 23 голів, десять з яких були забиті у неділю. Початок цього голепаду вже на другій хвилині поклав Сімка, з п'ятачка переправивши м'яча в порожні ворота після пасу Ренатіньо. Через п'ять хвилин "Урагану" вдалась красива комбінація в один дотик за участю трьох гравців, яку розпочав та завершив ефектним ударом в "дев'ятку" Цвєлих - 2:0.

До завершення першого тайму глядачі побачили ще два голи-красені. За чотири хвилини до перерви Біро Жаде ударом з 12-и метрів "зняв павутину" з воріт Мельника, але вже незабаром Скорий скористався помилкою франківців в захисті і теж поцілив у "дев'ятку" метрів з дев'яти - 3:1. Відновити комфортну перевагу у три м'ячі, забивши "гол у роздягальню", міг Чепорнюк. Однак після його виходу сам на сам з Мельником єнакієвцям допоміг каркас воріт - м'яч вдарився об перекладину, опустився на лінію і відскочив знову на майданчик!

На початку другого тайму штанга, в яку влучив Хурсов, прийшла тепер на допомогу Ципуну. А далі - всього за дві хвилини було забито три м'ячі і показано три жовті картки. Спершу на початку 25-ї хвилини Нестерук скоротив відставання до мінімуму, після чого м'яч потрапив у руку Замятіну в штрафному донбасівців, і Сержао з шестиметрового не залишив жодного шансу Власенку, котрий став у ворота під пенальті. До честі гостей вони знову досить швидко відігралися, коли Хурсов таки знайшов на дальній стійці Замятіна - 4:3.

Надалі майже на 10 хвилин настала гольова засуха. Не те, щоб моментів не вистачало, просто градус гри зашкалював. Розуміючи, що все міг вирішити один забитий м'яч, суперники з відповідальністю ставились до кожного ігрового епізоду. "Ураган" здебільшого захищався, віддавши ініціативу гостям. Однак зайвої напруги у діях єнакієвців додавав п'ятий фол, який вони заробили ще на 28-й хвилині. Втім до дабл-пенальті справа так і не дійшла, бо майже за п'ять хвилин до завершення гри Біро Жаде після класної передачі Ренатіньо забив гол, який став переломним - 5:3.

Традиційний вихід Замятіна п'ятим польовим дивідендів не приніс. Тим паче, саме капітану "Єнакієвця" довелось витягнути м'яча з сітки після швидкого виходу 2 в 1 і "контрольного пострілу" від Біро Жаде. Втім останнє слово було за гостями - за 17 секунд до фінальної сирени Чепорнюк збив Сільченка у штрафній, і Хурсов з другої спроби таки пробив Ципуна, який потягнув пенальті - 6:4.

"Ураган" зумів проявити характер, поступаючись у серії 0:2. Підопічні Сергія Гупаленка здійснили справжній камбек, здобувши три поспіль домашні перемоги, за що отримали заслужену перепустку до фіналу. На шляху до чемпіонського титулу - лише львівська "Енергія-Тайм". Перші два поєдинки у традиційно принциповому галицькому дербі відбудуться 28-29 травня в Івано-Франківську. А "Єнакієвець" посперечається за бронзові медалі з харківським "Локомотивом".



22 травня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1100 глядачів.
Арбітри: Воложенко (Харків), Гора (Київ). Інспектор: Сімонов (Харків).
Ураган: Ципун - Сімка, Чепорнюк, Цвєлих, Ренатіньо - Валенко, Шотурма, Біро Жаде, Сержао - Ярий-к, Павлюк.
Єнакієвець: Мельник (Власенко) - Чуднов, Мірошник, Замятін-к, Нестерук - Сільченко, Скорий, Турчак, Хурсов.
Голи: Сімка (2), Цвєлих (7), Біро Жаде (16, 36, 40), Сержао (25, з пенальті) - Скорий (18), Нестерук (25), Замятін (26), Хурсов (40).
Попередження: Ренатіньо (25), Чепорнюк (40), Корнєєв (40) - Власенко (25), Чуднов (27).
На 40-й хвилині Хурсов не реалізував пенальті (воротар).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 789 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz