Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 21 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 5:3 (2:0)
11:21
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 5:3 (2:0)
Завдяки хет-трику Сержао "Ураган" скоротив рахунок у півфінальній серії з "Єнакієвцем", здобувши непросту перемогу на рідному паркеті з рахунком 5:3. Єдине, що у підсумку засмутило наставників та вболівальників івано-франківської команди, це попередження Біро Жаде, котрий через перебір карток буде змушений пропустити четвертий матч серії у суботу.

А розпочалася гра блискавично. Вже на 54-й секунді голкіпер гостей був змушений діставати м'яча із сітки власних воріт після класного дального удару Цвєлих. 1:0 - початок зроблено, і франківська публіка почала гнати вперед улюблену команду, яка вперше проводила домашню офіційну гру у смугастій біло-чорній формі. До того ж, незвично було побачити майже усіх "ураганівців" бородатими.

Не залишився без підтримки і "Єнакієвець". Після вояжу активістів фан-клубу "Ура-Фан" на Донбас минулого вікенду тепер настала черга донбасівських вболівальників подолати зворотній шлях через всю Україну з відповідним візитом, що у вітчизняному міні-футболі трапляється не так часто.

Повертаючись до самої гри, варто відзначити, що від пропущеного гола гості оговтались досить швидко і вже на третій хвилині Доманський поцілив у стійку воріт "Урагану". А перед цим Сільченко просто не влучив по м'ячу у вигідній ситуації - на щастя для господарів, які відповіли двома небезпечними, але неточними ударами Чепорнюка.

Згодом той же Сільченко отримав дві шикарні нагоди виправитися, але спершу він перекинув голкіпера і ворота, а далі на підступний удар з восьми метрів зрегував Ципун, у стрибку відбивши м'яча. В "Урагану" Сержао зі штрафного та Шотурма при виході тет-а-тет пробили трохи неточно.

Та все ж в середині тайму глядачі таки побачили друге взяття воріт. Після пасу з кутового Валенко завдав дального удару, і м'яч рикошетом від Хурсова опинився у сітці - 2:0. Розвинути свою перевагу господарі могли вже через дві хвилини, але Цвєлих намагався зіграти ефектно, вирішивши на ходу не опускати м'яча на паркет, і пробив повз Мельника - в кількох сантиметрах від стійки. Наприкінці тайму обидва суперники запобили по п'ять фолів, тож були змушені грати обережніше, але справа до дабл-пенальті так і не дійшла.

Цікаво, що саме говорив у роздягальні Микола Шевцов своїм підопічним, однак стовідсотково гравці його почули. Не пощастило вболівальникам, котрі затримались у перерві буквально на хвилинку, адже коли вони знову займали свої місця, то не могли повірити власним очам - на табло вже світилися дві двійки. Другий тайм для "Урагану" розпочався з холодного душу, коли з допомогою пресингу єнакієвці змусили помилятися господарів та з інтервалом всього в 10 секунд Нестерук і Чуднов зрівняли рахунок - 2:2.

А далі своє вагоме слово сказав Сержао, підтвердивши статус кращого "стовпа" українського чемпіонату. Зрозуміло, голи він не забивав самотужки. Спочатку на 28-й хвилині стокілограмовий бразилець на "п'ятачку" був спритнішим за двох захисників і воротаря, переправивши одним дотиком м'яч у сітку після пасу від Шотурми - 3:2. Через три хвилини трохи схожий гол у відповідь зумів провести Замятін - 3:3.

Нічийним рахунок протримався недовго. Біро Жаде відпасував поміж ніг Доманському в напрямку до штрафної, де Сержао з семи метрів, і знову в один дотик, пробив повз Мельника - 4:3. Втретє самотній бразилець розстріляв ворота "Єнакієвця" через чотири хвилини після передачі Валенка - 5:3. Буквально за мить Сержао знову викотився на побачення з голкіпером гостей, але пробив поряд зі стійкою. Згодом і Сімка втратив схожий момент, коли не переграв Мельника при виході сам на сам.

За 4,48 до завершення другого тайму капітан єнакієвців Замятін вдягнув воротарську футболку і біля воріт "Урагану" погарячіло. Часто вступав в гру Ципун, рятуючи команду у, здавалося б, безнадійних ситуаціях. Одного разу виручив Сержао, винісши м'яча з лінії воріт, а на передостанній хвилині франківцям допомогла штанга.

Наприкінці здали нерви у Хурсова, який примудрився двічі сфолити на Біро Жаде, отримавши спочатку попередження, а за 10 секунд він знову порушив правила (це був шостий фол гостей), але Цвєлих з десятиметрового не влучив у ворота. 5:3 - і "Ураган" скорочує рахунок серії, відтак у суботу продовження боротьби за вихід до фіналу.


20 квітня. 14:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 800 глядачів.
Арбітри: Гора (Київ), Воложенко (Харків). Інспектор: Сімонов (Харків).
Ураган: Ципун - Павлюк, Чепорнюк, Цвєлих, Ренатіньо - Валенко, Шотурма, Біро Жаде, Сержао - Ярий-к, Сімка.
Єнакієвець: Мельник - Чуднов, Мірошник, Замятін-к, Нестерук - Сільченко, Скорий, Турчак, Доманський - Хурсов.
Голи: Цвєлих (1), Валенко (10), Сержао (23, 28, 32) - Нестерук (21), Чуднов (21), Замятін (26).
Попередження: Біро Жаде (30) - Турчак (16), Хурсов (40).

www.uragan.if.ua

Просмотров: 686 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz