Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 22 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 1:3 (1:1)
13:56
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 1:3 (1:1)
Відверто кажучи, було б справедливо, якщо б цей матч завершився з рахунком 3:5, 6:4, 7:7 чи якимось іншим, бо штангам і перекладинам обох воріт у підсумку дісталось найбільше. Та й не лише вони, адже своє отримали голкіпери, які, крім рук і ніг, відбивали шалені м'ячі плечима, навіть обличчям, кидаючись під всеможливі удари.

У цій своєрідній перестрілці воротарів більше поталанило Андрію Мельнику, котрий лише одного разу не зумів виручити. Щоправда, красень-гол Цвєлих вийшов із розряду тих, що не беруться, бо удар прийшовся точнісінько в"дев'ятку". "Ураганівець" Кирило Ципун до кінця намагався зачепитися за перший пропущений м'яч, а вдруге його "розстрілювали" впритул. Ну а третій м'яч залетів у порожні ворота за півхвилини до фінальної сирени...

Вперше м'яч потрапив у стійку після удару Замятіна на четвертій хвилині. У відповідь дві нагоди отримав Леандріньо, але голкіпер "Єнакієвця" парирував ці удари. А на шостій хвилині після швидкого перехоплення Хурсов прострілив на Доманського, котрий і відкрив рахунок - 0:1. Майже одразу той же Хурсов міг забивати другий гол, однак Ципуна підстрахувала штанга.

На екваторі першого тайму Сержао з семи метрів примудрився не влучити у ворота, пробивши над поперечиною, і втратив стовідсокову нагоду зрівняти рахунок. Далі впродовж двох хвилин м'яч просто дивом не побував у сітці. Спочатку Сільченко намагався перервати поперечний пас і ледь не зрізав м'яча у власні ворота, але Мельник проявив свою реакцію, у стрибку відбивши шкіряну кулю - перекладина. Далі вже Леандріньо (двічі) і Карліньос хапались за голови - їхні удари з близької відстані вперто оминали ворота.

На 14-й хвилині вперше на майданчику з'явились Сімка та Ярий. Перший з них заробив небезпечний штрафний, інший - відкотив під удар Цвєлих, котрий з десяти метрів не залишив анінайменшого шансу для голкіпера - ефектно у "дев'ятку" - 1:1. Одразу ж після цього Сімка з кількох метрів ледь не замкнув гостру передачу з флангу, а наприкінці тайму суперники обмінялися небезпечними епізодами. Шикарний шанс втратив Леандріньо, не влучивши у ворота з шести метрів. "Єнакієвець" відповів швидкою котратакою 2 в 1, але тут виручив Ципун.

Після перерви команди вдались до відкритого футзалу, тож роботи у воротарів вистачало сповна. Суперники із завидною швидкістю обмінювались гострими моментами, які по-черзі виникали біля одних та інших воріт. На 25-й хвилині вкотре пощастило Ципуну, якому знову допомогла стійка після удару Доманського. Натомість Мельник крутився, як білка в колесі, парируючи постріли "ураганівців" Леандріньо, Сержао, Валєнко і Карліньоса.

Господарі активізувались, притиснувши "Єнакієвець" до власних воріт. От тільки забити їм ніяк не вдавалось, бо кіпер тягнув все підряд. Ще й фортуна була явно на боці донбасівців, адже м'яч за кілька хвилин двічі потрапляв у каркас після хороших ударів Валєнка і Леандріньо. А на 37-й хвилині останній пробив з лівого флангу, і Мельник мужньо відбив м'яча обличчям.

Розв'язка ж настала на останній хвилині гри. За 1,12 до фінальної сирени Олег Солодовник вирішив ризикнути, випустивши Замятіна "п'ятим". "Ураган" чомусь кинувся пресингувати суперника, за що і поплатився всього через 10 секунд, коли Замятін замкнув дальню стійку і вивів гостей вперед - 1:2. Господарі намагались врятувати гру. Тепер вже Леандріньо замінив воротаря, але франківці ще раз втратили м'яч, і Нестерук зі своєї половини поцілив у порожні ворота - 1:3.

Після цієї перемоги "Єнакієвець" скоротив відставання від "Урагану" до трьох очок, тож "бронзова" інтрига збереглась. Можливо, й до останнього туру. Оскільки донбасівцям необхідно перемагати у двох матчах з трьох завершальних (вдома - з "Локомотивом" і на виїзді - з "Кардиналом" та "Енергією") і при цьому сподіватися, що франківці не здобудуть жодного очка у матчах з "Енергією" (в гостях) чи з ЛТК (вдома), адже технічні три чоки в останньому турі "Ураган" отримає стовідсотково.



21 квітня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 500 глядачів.
Арбітри: Дараган (Київ), Овчинніков (Сімферополь). Інспектор: Веремчук (Рівне). Делегат: Сімонов (Харків).
Ураган: Ципун - Цвєлих, Крикун, Павлюк, Аветисян - Карліньос, Валєнко, Сержао, Леандріньо - Сімка, Ярий, Кіндратів-к.
Єнакієвець: Мельник - Юнаков, Замятін-к, Хурсов, Нестерук - Сільченко, Скорий, Доманський, Волянюк.
Голи: Цвєлих (14) - Доманський (6), Замятін (39), Нестерук (40).
Попередження: Доманський (5).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 507 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz