Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 18 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ДИНАМО" (Львів) - 5:1 (2:1)
00:47
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ДИНАМО" (Львів) - 5:1 (2:1)
"Урагану" залишилось зробити лише один крок до "Фіналу восьми" національного Кубка. Домашня перемога над першоліговим "Динамо" зі Львова у першій грі 1/8 фіналу далась івано-франківцям без надзусиль. Гості, у складі яких на перших ролях - досвідчені гравці, котрі пограли у вищій лізі, можливо, і не заслуговували розгрому. Однак господарі, на відміну від суперників, свої моменти використали по максимуму, а в цьому як раз і полягає різниця у класі команд.
Коли на першій хвилині Євген Валенко після розіграшу кутового відкрив рахунок, здавалося, що надалі динамівці "посипляться". Проте невдалий для себе початок вони вмить забули і частенько загрожували воротам "Урагану", в основному граючи на контратаках. На останньому рубежі господарів впевнено себе почував Олег Іжаковський, який у кількох епізодах зіграв просто блискуче. Не дрімав і його візаві Павло Хомин, у якого також вдосталь вистачало роботи.
Івано-франківцям, незважаючи не велике бажання якнайшвидше забити другий гол, трохи не таланило при завершенні атак. Втім є в їхньому складі справжня "людина-гол", що може з нічого зробити щось. Так склалося на 15-й хвилині, коли після пасу Сімки прямим ударом з правого флангу Валентин Цвєлих подвоїв рахунок. Однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів, бо за хвилину до завершеня першого тайму екс-"ураганівець" Роман Свищ засмутив колишніх одноклубників - 2:1.
Другу половину зустрічі підопічні Сергія Гупаленка розпочали більш агресивніше. "Динамівці" ж, напаки, зосередились на обороні. Зламати захисні редути львів'ян господарям вдалось на 24-й хвилині, коли з інтервалом у кілька секунд вони відзначились двічі. Спершу Пилипів пройшов лівим флангом і відпасував на "п'ятачок" самотньому Сімці, а згодом Ярий відібрав м'яч біля власного штрафного, промчав через весь майданчик і віддав вивірену передачу на Цвєлих. Валентин знову не схибив - 4:1.
Довести гру до перемоги для "Урагану" стало справою техніки, а забезпечити комфортний гандикап у рахунку перед матчем-відповіддю міг Валенко, однак його дальній удар на 32-й хвилині прийняла на себе перекладина воріт. Хороші моменти мали також Павлюк, Сімка, Цвєлих, Пилипів, а особливо хотів забити Едуард Кулик, який минулої неділі вдруге став батьком (наші найкращі вітання!). Але втретє відзначився Цвєлих, котрий на останній хвилині завершив швидку триходівку за участю Кіндратіва та Ярого - 5:1.
Черговий хет-трик кращого бомбардира чемпіонату став для нього двадцятим (!) голом в останніх шести матчах "Урагану". Для порівняння, у сезоні 2004/05 рр. в аналогічній шестиматчевій серії Цвєлих вдалося забити вдвічі менше м'ячів. Цікаво, чи вдасться цієї неділі Валентину засмутити когось з голкіперів "Шахтаря"? Тим паче, що із Сухомлиновим та Сагайдаченком йому доводилось пограти в одній команді. Дочекаємось кілька днів...

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".


16 грудня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Літвінов (Донецьк), Проць (Дрогобич). Інспектор: Вайда (Львів).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Шотурма, Пилипів.
Динамо: Хомин - Свищ, Маринюк-к, Шафранський, Строгий - Баландюх, Кузик, Цибик, Писько.
Голи: Валенко (1), Цвєлих (15, 24, 40), Сімка (24) - Свищ (19).
Попередження: Іжаковський (28).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 805 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz