Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 25 » «Ураган» «Енергію» цього разу не зупинив
17:59
«Ураган» «Енергію» цього разу не зупинив
Львівська «Енергія» в чвертьфіналі Кубка України у Луганську перемогла івано-франківський «Ураган» - 4:1.

«Енергія» перемогла заслужено і достатньо переконливо. «Зелено-білі» здорово відіграли обидва тайми. Після перерви вони не «підсіли», дуже грамотно і сконцентровано відіграли
в обороні, небезпечно контратакували. Загалом, «Енергія» сьогодні була на висоті, а тому результат закономірний.      

Львів’яни почали гру на високих швидкостях. Пильність Ципуна ударом здалеку перевірив Рогачов. Кіпер на цей потужний удар зреагував. А згодом усе на тій же першій хвилині Павленко скористався обрізкою суперників і реалізував вихід віч-на-віч із воротарем «Урагану» - 1:0. Після цього гра на деякий час заспокоїлася, проходила без гольових моментів. В одному із епізодів Коваль взяв гру на себе і потужно пробив під штангу, де стояв Макаєв, але Ільдар не зорієнтувався і не зміг доправити м’яч у сітку.

На 8-й хвилині «зелено-білі» забили вдруге. Легчанов пробив зі штрафного, м’яч відскочив на Овсяннікова, той знову завдав удар, а Павленко, який стояв біля дальньої штанги, добив – 2:0.

Через хвилину масовану атаку «Урагану» влучним ударом завершив Павлюк – 2:1.

В одному із епізодів партнери довгим пасом вивели Коваля віч-на-віч із Ципуном, але Сергій не зумів реалізувати цей момент.

Один із найбезпечніших моментів поблизу воріт Кардаша у першому таймі виник після удару із лівого флангу Негао, але наш голкіпер вибив шкіряну кулю на кутовий. Надалі одним із найактивніших в складі «Енергії» у нападі був Павленко. Він двічі пробивав по воротах Ципуна, але голкіпер у цих епізодах був на висоті. А під завісу першого тайму Рогачов в центрі майданчику перехопив м’яч, пройшов до воріт Ципуна і пробив мимо кіпера – 3:1. За такого рахунку команди пішли на перерву.

Логічно, що у другому таймі «Ураган» більше атакував. Але «зелено-білі» здорово оборонялися і регулярного контратакували. В одному із контр випадів Легчанов віддав м’яч Овсяннікову, за яким стояв тільки голкіпер, але Денис перехитрити воротаря не зміг. Схожий  момент не реалізував Рогачов, якого на побачення із Ципуном вивів Кардаш.

Із 34-ї хвилини «Ураган» пішов в атаку із п’ятим польовим гравцем. Але і це не допомогло івано-франківцям. Надто грамотно діяли в захисті «енергетики» та вдало стояв у воротах Кардаш. На 39-й хвилині Легчанов встановив остаточний рахунок у матчі. У контратаці до нього відскочив м’яч від Павленка – 4:1. Отож, «Енергія» продовжує боротьбу за Кубок України.     

PS. Жеребкування півфіналу Кубка України відбудеться сьогодні увечері після останнього чвертьфінального матчу.

Кубок України. 1/4 фіналу
Луганськ. 25.04.2013
«Ураган» - «Енергія» 1:4 (1:3)
«Ураган»: Ципун - Сімка, Додо, Валенко, Луїз Негао, Павлюк, Морено, Будняк, Шотурма, Кіндратів, Кордоба, Роніньо, Шурак
«Енергія»: Кардаш  - Рогачов, Павленко, Овсянніков, Легчанов, - Коваль, Бондар, Макаєв, Якунін, Чепорнюк (17), Струк (34) - Пічкуров, Лисенко
Голи: Павленко (1,8), Рогачов (20), Легчанов (39) – Павлюк (9)
Попередження: Роніньо (6)
Арбітри: Андрій Івашина (Суми), Олексій Банасько (Фастов)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/826-uragan-energiju-cogo-razu-ne-zupynyv.html


Просмотров: 453 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz