Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 30 » "УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ" - 8:6. ПІСЛЯМОВА
12:20
"УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ" - 8:6. ПІСЛЯМОВА
Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Ми прекрасно розуміли, що після вчорашньої поразки "Енергія-Тайм" намагатиметься використати шанс, який їм був дуже потрібний. Ми про це знали, ми готувалися до такої гри. Ви всі бачили, що матч був дуже напружений. Все ж таки кінець сезону, всі і фізично, і психологічно вже вдосталь "наїлися" футзалом. Тому було дуже складно для нас, ми постійно відігравалися.

Здорово, що відігралися вп'ятьох. Раніше нам не вдавалося повноцінно зіграти з п'ятим польовим гравцем. А сьогодні насправді удача була на нашому боці. Ми двічі програвали у серіях післяматчевих пенальті, а сьогодні нам пощастило. Тепер ми будемо готуватися до непростого виїзду до Львова. Єдина неприємність, що ми втратили воротаря Кирила Ципуна, але в нас є ким його замінити.

Хочу привітати всіх вболівальників з двома домашніми перемогами, адже ми завершили цей сезон на домашній арені. Ми граємо для вас, і у Львові також спробуємо довести, що "Ураган" - серйозна команда.

Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер "Енергії-Тайму":
- Після двох поразок настрою не було ніякого йти на прес-конференцію. Якщо говорити про ці два матчі, то перший - це неподобство, а другий - безсоромність. Саме так я б охарактеризував гру з боку нашої команди.
Так до матчів не готуються, як підійшла до вчорашньої гри наша команда. Сьогодні ми краще були готові до гри, але, на жаль, нам не вистачило тих якостей, з якими грають в таких матчах. Ми жодного разу не зачепилися за рахунок. Як тільки ми виходили вперед, то не проходило й двох хвилин, як господарі зрівнювали результат. Я вважаю, що деякі гравці нашої команди не здатні брати участь у таких матчах.

Знаєте, є певні визначення, а я по-праву можу так говорити, адже за моїми плечима не одне чемпіонство: є гравці, які створені грати за перше-друге місце, а є - навпаки. Я не кажу, що ми вже програли битву. Ні... Є ще три домашніх зустрічі. Я підкреслюю - три. Але грати на такому рівні, з такими помилками, з таким безвідповідальним ставленням до роботи просто не можна. Коли я говорю про те, що є люди, які за визначенням не можуть грати за перше місце, то, на жаль, такі гравці в нашій команді існують.

- Тобто ви хочете сказати, що об'єднання двох команд було помилковим?
- Це не моє рішення, це рішення керівного складу і знаходиться в площині двох структур. Єдине, що я можу точно сказати, що об'єднання нас не підсилило, а зробило нас слабшими. Два останні сезони "Тайм" був одним цілим, чого не скажеш про теперішній колектив.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 454 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz