Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 4 » "УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ". ПІСЛЯМОВА
10:31
"УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ". ПІСЛЯМОВА
Микола СИЧ, головний тренер "Енергії":
- Боротьба за "бронзу" після сьогоднішнього матчу ще не завершилась. Я думаю, "Ураган" - не така команда, що складе зброю, тим паче після цієї нічиєю, яка, зрозуміло, більше влаштувала "Енергію". Впевнений, івано-франківці боротимутьсяся до останнього, якщо буде хоча б мінімальний шанс.

- Як загалом розціните сьогоднішню гру?
- Гадаю, поєдинок сподобався вболівальникам. Були моменти як біля одних воріт, так і біля інших. Забігаючи наперед, я би звання кращих гравців матчу віддав обом воротарям - Корнєєву та Кардашу. Дуже багато вони повиручали сьогодні, тож кожному можна поставити пам'ятник.


- У вас була продумана тактика гри другим номером. Чи вважали пріоритетним зіграти саме на нічию?
- Ми проаналізували наш останній матч тут, в Івано-Франківську. Тоді ми зіграли, в певній мірі, у відкритий футзал, за що поплатилися ще у першому таймі, коли Цвєлих забив нам три м'ячі, і відігратись було важко.

Ми дивилися відео матчів за участю "Урагану", робили аналіз, і тренерський склад прийшов до висновку, що розпочинати сьогоднішній матч треба другом номером, а відтак, заставити господарів атакувати. У свою чергу, ми мали грати на контратаках, яких і справді вистачало. Єдине, що підводила реалізація, насамперед, через хорошу гру Владислава Корнєєва. Хоча в "Урагану" також були моменти в позиційній атаці. Я залишився задоволений сьогоднішнім результатом.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Маючи відставання у дев'ять очок, не враховуючи ще одну пропущену гру, нам було важко грати сьогодні, насамперед, психологічно. Зрозуміло, що "Енергії" у цьому плані було дещо легше. Тому львів'яни грали другим номером, ми, зрозуміло, першим. Враховуючи однаковий клас обох команд, важко зламувати позиційний захист суперника.


Тож виходило так, що у першій половині ми були на м'ячі, але пропускали серйозні контратаки. А у другому таймі у нас були моменти, але, як правильно сказав тренер "Енергії", треба за цей матч обом воротарям ставити пам'ятник. Цілком розділяю цю думку, адже і Корнєєв, і Кардаш на останньому рубежі діяли сьогодні дуже добре. А так - рівна гра, але, на жаль, знову у нас не вийшло належним чином зіграти з п'ятим польовим.

- У першому таймі "Ураган" пропустив багато контратак суперника, а ось у другому їх було набагато менше. Так сталося тому, що вам вдалося під корегувати гру своїх підопічних?
- Зрозуміло, що у перерві ми проаналізували дії суперника і внесли певні корективи. Ви, мабуть, бачили, як ми прагнули швидко забити гол, тому здійснили достатньо помилок. У роздягальні ми цьому питанню приділили досить багато уваги. Все міг вирішити один забитий м'яч, тому після перерви пішла така собі битва тактик.

- Як вважаєте, рахунок сьогодні по грі чи ні?
- Мабуть, що так. Раз підсумковий рахунок 1:1 на табло, значить - по грі.


- Які завдання стоятимуть перед командою на заключні матчі чемпіонату?
- Нам взагалі не можна втрачати очки, тому ми будемо грати тільки на перемогу. Але це ж футбол, і всіляке може трапитись. Словом, як буде - так буде. Будемо намагатися брати максимум очок у завершальним матчах.

- Можливо у вас вже є думки на наступний сезон? Чи розглядаєте ті матчі, що залишися зіграти, як перспективу на майбутнє?
- Ще рано про таке думати, тому давайте не будемо зараз про це говорити. У нас ще достатньо попереду матчів, усе ще може змінитися. Адже я неодноразово говорив і повторюю, що всі команди у "шістці" рівні по класу, і всі можуть втрачати очки. Гадаю, "Ураган" ще має шанси на "бронзу".

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 920 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz