Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 14 » "УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ". ПІСЛЯМОВА
02:12
"УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ". ПІСЛЯМОВА
Микола СИЧ, головний тренер "Енергії":
- Гадаю, сьогоднішє дербі однозначно вдалося. Проте ми їхали до Івано-Франківська не за поразкою, та ще й таким рахунком. 5:2 - це повний провал для нас. Гру було зроблено ще у першому таймі, коли два "уколи" Цвєлих та один м'яч Сімки вирішили долю матчу. Другий тайм мені більше сподобався, ми добавили у темпі і перевели гру в інше русло. Але нереалізація моментів, а також вилучення Романова, який, м'яко кажучи для журналістів, підвів команду, стали вирішальними. Як наслідок - пропустили четвертий гол. Наприкінці матчу ще щось, як то кажуть, "дригалися", але це вже було більш подібне на судороги, аніж гру команди, яка претендує на медалі.


- Чи можете виділити когось у складі своєї команди та у складі суперників?
- Тут особливо довго не треба думати: у складі суперника - Цвєлих, Сімка і Корнєєв. У своїй команді десь міг би виділити Петрушина, але на останній хвилині саме після його грубої помилки нам забили п'ятий гол. Від решти гравців, звично ж, ми чекали більшого. До того ж гра показала, що "Ураган" більше хотів перемогти, нагліше і зліше грав. Відповідно, можна сказати, краще зіграв. Тому команда цілком заслужено здобула три очки.

- Ваші коментарі стосовно вилучення Романова...
- Гра футзал, то не є бокс. Я не скажу, що Романов наніс такий вже сильний удар Кіндратіву, що тому треба було так падати. Але той факт, що він рукою вдарив в обиччя - це однозначно. Права на таку поведінку немає абсолютно ніхто. Однозначно, що Романов підвів команду. Якщо його хтось там чіпав, відмахуватися він не має права. Тим більше у той час, коли гра зупинена, до того ж і арбітр стояв поруч. Вилучення заслужене, і суддя справедливо показавйому червону картку.


Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Я ще до гри сказав своїм підопічним про те, що хто сьогодні менше помилятиметься, той і переможе. Сьогодні зустрічалися дві добротні і рівні за класом команди. Але ми допустили у матчі менше помилок, а всі гравці зіграли практично на сто відсотків, включаючи Владислава Корнєєва, якого хотів би окремо відзначити. Здорово він відстояв усю гру, вгадали ми з воротарем на цей поєдинок. Знову ж таки Валентин Цвєлих забив свої м'ячі, дуже здорово зіграв Андрій Сімка. Загалом, можу усіх виділити гравців нашої команди.
З таким настроєм, з яким ми вийшли сьогодні, ми можемо обіграти будь-яку команду. Звісно ж "Тайм" і "Шахтар" трішки вище за класом будуть, але я вже неодноразово говорив - порядок б'є клас. Так, були деякі відрізки матчу у другому таймі, які треба викоренити. Але, враховуючи, що ми буди попереду 3:0, це цілком нормально. Адже ми "сіли" і грали здебільшого на контратаках. Згідний з колегою, що ключовим моментом стало вилучення Романова. Моя особиста думка: сьогодні "Ураган" переміг по грі, тож на даний момент були сильнішими.


- Наступні два матчі будуть з діаметрально протилежними суперниками - у Кубку України з першоліговим "Динамо" та у чемпіонаті - з донецьким "Шахтарем"...
- На кожен матч ми виходимо з одним завданням - перемогти. Але це - футбол, усіляке може трапитися: гра піде, або не піде. Для прикладу, домашній матч з ТВД - налаштовувалися по-іншому, плюс - нас переслідувало невезіння.
Щодо наших найближчих матчів, то "Динамо-Львів" ми маємо проходили обов'язково, а "Шахтарем", звісно ж, будемо боротися і грати тільки на перемогу. У нас зараз дуже хороший шанс - ми зачепились за третє місце. Тож потрібно його утримати. Це ж наше завдання-мінімум на чемпіонат.

- Рахунок на табло відповідає перебігу матчу?
- Звісно ж рахунок міг бути й інший. Я не кажу, що мали обов'язково перемагати суперника з різницею у три м'ячі. Але, однозначно, ми сьогодні заслужили перемогу, тому що були сильніші за "Енергію".



ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 758 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz