Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 10 » УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ" - 4:4. ПІСЛЯМОВА
14:03
УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ" - 4:4. ПІСЛЯМОВА
Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Сьогодні було стільки помилок, скільки команді майстрів допускати категорично заборонено. Мені, напевно, доведеться вивчити українську мову, бо російською гравці перестали мене розуміти. Усі проблеми виникають від того, що хтось не хоче чути, виконувати те, що говорить тренер. Не можна так безвідповідально ставитися до настанов, бо інакше виникає така ситуація, як сьогодні.

Додали емоцій ще й наші вболівальники. Чесно скажу, мені не зрозуміло, як можна вболівати за свою команду, як можна очікувати результату, якщо за будь-якої помилки ми чуємо на свою адресу ряд нецензурних виразів від тих людей, для яких граємо, від яких завжди очікуємо підтримки... Кожна гра - це боротьба серйозна, напружена, бо, як я вже не раз говорив, слабких суперників немає. На рідному майданчику ми сподіваємося на підтримку, а не на осудження та негативний потік слів...


Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер "Енергії":
- Цією грою я задоволений. Звичайно, ми знову повторювали ті ж самі помилки. Після матчу за Суперкубок я казав, що нам притаманний такий фактор - на цьому майданчику ми умудряємося пропустити чотири голи. От і цього разу ми сталося так само. Але все, що відбувалося на майданчику коледжу фізвиховання, та справжня футзальна атмосфера, які присутні тут в Івано-Франківську, штовхають наш міні-футбол догори.

Але, що стосується гри моїх підопічних, то деякими виконавцями я незадоволений. І на мій погляд, нічия - це закономірний підсумок цього протистояння. Це не найгірший результат, адже ми були на межі поразки та зуміли уникнути її. Мушу зізнатися, що ми пропустили два необов'язкові голи, не впоравшись з діями від оборони.


Олександр СТЕФАНКІВ, президент СК "Енергія":
- Сподобалася наш перша четвірка, по ній питань жодних не має, а ось по другій четвірці питання є. Перша четвірка переважала суперників, організувала усі голи. Взяття воріт були достатньо хорошими. А ось в другій четвірці відчувається відсутність злагодженості. Погано зіграв Рогачов, не найкраще виглядав Чепорнюк. Є ще над чим працювати. В цілому, гра рівна і результат закономірний.

- Можливо, банальне питання: "Енергія" здобула одне очко чи втратила два?
- Банальна і відповідь… В кінці гри ми рятували одне очко, добре, що нам вдалося це зробити. А по ходу гри, вважаю, ми були трішки ближчими до перемоги. Якби при рахунку 2:1 чи 3:2 нам вдалося забити ще один гол, перемогу зі своїх рук не випустили б.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган". За інформацією www.energia.lviv.ua.
Просмотров: 543 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz