Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 1 » "УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ" - 4:3. ПІСЛЯМОВА
12:10
"УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ" - 4:3. ПІСЛЯМОВА
Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Перша гра - це є перша гра. Ви бачили, що наша команда ще не повністю готова, присутній технічний брак, і фізично ми не вийшли в ті кондиції, які нам потрібні. Як мені здалося, така сама ситуація і в "Енергії". Тому вийшла така рівна боротьба.

Якщо на початку першого тайму мені подобалося, як виглядає наша команда, то в другій половині першого тайму команда трошки здала позиції. А так загалом, була рівна гра. Але так вийшло, що ми виграли матч за Суперкубок, а це ще один новий трофей в нашій команді. А тому всіх нас, всіх вас вітаю з цією перемогою!


Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер "Енергії":
- Ми дуже непогано грали, я б навіть сказав добре, але дуже неприємно і гірко програли. В грі існує дуже багато важливих моментів - ключових і дуже ключових. Дійшовши до того самого ключового моменту, ми виявилися сильно-сильно слабкими. Витримка команди полягає не в 38-ми хвилинах, а саме в 40 хвилинах. Той хто шукає перемогу, той іноді її здобуває. Той, хто невпинно її шукає, той, як правило, з нею досягає. Відповідно, хто не шукає перемоги, а в мене, на жаль, такі гравці існують, той не знаходить її ніколи.

Що стосується цієї гри, то я б так сказав: краще цілитися в досконалість і промахнутися, аніж як ми - цілилися в недосконалість і раптом попали. Оця недосконалість останніх хвилин, ця точка, що закрила розуміння та суть перемоги, і до неї виявилися неготовими деякі гравці,- перекреслили всю працю і всю підготовку.

Ця гра мала значимість і втілювала підсумок минулого сезону. Волею долі ми зустрілися тими ж самими складами, якими закінчували чемпіонат. І знову на паркеті були ті ж самі та забивали нам ті ж самі гравці...


Степан МЕЛЬНИЧУК, президент Асоціації футзальних клубів України "Екстраліга":
- Я думаю, що мої враження співпадали з емоціями залу. Якщо вболівальники шаленою підтримкою висловлювали почуття до свої команди, то мої емоції були спрямовані виключно на гру. Матч був дійсно цікавий, з несподіваною розв'язкою, думаю, зі мною погодиться кожен...


Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 450 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz