Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 22 » "УРАГАН" - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" - 4:4. ПІСЛЯМОВА
12:00
"УРАГАН" - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" - 4:4. ПІСЛЯМОВА
Олег СОЛОДОВНИК, головний тренер "Єнакієвця":
- Думаю, що глядачам ця гра сподобалася. Я задоволений тим, що ми зробили маленький крок вперед, зігравши матч з "Ураганом" з нічийним результатом. Чому? Тому що було дуже багато поразок, на які команда не заслуговувала. Я гордий з того, що я працюю в цій команді, з цими хлопцями, які показали, що їм притаманні бійцівські якості. Оскільки програючи в два м’ячі, вони переломили хід зустрічі, не дивлячись на те, що в кінцівці фортуна десь була на боці "Урагану".

Будемо працювати, адже я провів лише кілька тренуваннь, а цього недостатньо. Будемо готуватися, щоби виглядати краще, ніж в цьому матчі. Хочу побажати "Урагану" також удачі, поменше травм і всього найкращого.



- Як почуваєте себе в ролі головного тренера "Єнакієвця"?
- Поступила пропозиція від президента "Єнакієвця" Андрія Новікова, і я не відмовився. Я вам більше скажу: наступного року моя команда буде боротися за чемпіонство, склад буде укріплюватися, приїдуть бразильці, тобто плани в нас величезні. Думаю, що наш чемпіонат лише виграє, оскільки ще одна команда ставитиме цілі та намагатиметься їх виконувати.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Вважаю, що грали ми непогано. Перед матчем просив хлопців не робити тих помилок, які не можна робити у футзалі, але відбувається знову одне й теж саме. Можливо, я погано пояснюю, а може це залежить від рівня гравців. У кінцівці матчу могло все скластися по-різному - могли забити як ми, так і гравці "Єнакієвця". Тому, коли рахунок був 4:2 - так повинен був і завершитися матч. Але ми пропускаємо два м’ячі, тому відповідно рахунок став нічийним. Після цього почалися "гойдалки", як в один, так і в другий бік. Будемо продовжувати боротьбу, хоча ми все далі й далі від першого місця, але попереду є ще два кола.



Ви бачите, що в нас грає лише 8 чоловік, тому нам зараз так важко. Але знову ж таки погоджуся з думкою Валентина Цвєлих у передматчевому інтерв'ю - треба вірити в себе. Якщо когось немає, то це не означає, що ми не повинні вигравати. Ми маємо 16 чоловік, які повинні заміняти один одного, якщо цього не буде відбуватися, значить в міжсезоння ми будемо щось кардинально вирішувати і змінювати. І якщо ми зараз не тягнемо до першого місця, то принаймні будемо намагатися.

- Буквально за день до матчу повернулися з лав збірних Роман Кордоба та Сержао. Без тренувань з командою їм, мабуть, було складно?
- Звичайно, погано те, що вони не тренувалися з командою перед матчем, а те, що ми награвали без Кордоби і Сержао, не можна було наверстати за один день. В мене була думка випустити п’ятого, але ми не ризикували. Добре, що вони повернулися в хорошій формі і виглядали не змученими, тому претензій до них в мене немає.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 524 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz