Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 23 » "УРАГАН" - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" - 1:3. ПІСЛЯМОВА
01:18
"УРАГАН" - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" - 1:3. ПІСЛЯМОВА
Олег СОЛОДОВНИК, головний тренер "Єнакієвця":
- Зараз поки рано щось говорити, але я задоволений, що ми взяли три очка. Ми стільки кілометрів проїхали і грали впродовж тридцяти хвилин в принципі на рівних, тому віддати перевагу не мали права. Десь після дев'ятої хвилини, я вважаю, гра вирівнялася. Тобто, як ми могли забити і не забили, так і Леандріньо разів п'ять міг влучити в наші ворота. Моменти були з обох сторін, але… Повторюся, що зараз рано щось говорити, можу лише сказати, що я радий за своїх хлопців, які все ж таки включені у боротьбу за бронзу, шанси є. Один крок на шляху до цього ми зробили - перемогли господарів майданчика. Звичайно, я вдячний нашим вболівальникам, які приїхали разом з нами.

Так, попереду напружений графік - домашня гра з харків'янами, виїзні - з "Кардиналом", "Енергією". Чемпіонат непередбачуваний. Бачите, команди Рівного та Харкова зіграли 2:2. Когось спитати про такий результат - ніхто б не спрогнозував. Тобто на 60 відсотків "золота гонка" завершилася. Я думаю, що "Енергія" чемпіонством вже не поступиться. Ми в свою чергу, будемо сподіватися на найкраще, шанси є - будемо грати до кінця.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- За гарячими слідами можу сказати, що грали ми непогано. Створили чимало незручних ситуацій для суперника, але просто ці моменти необхідно було перетворювати у забиті м'ячі. Тоді було б все зовсім по-інакшому. Непогано грали обидві "четвірки", просто у другої, на мій погляд, трохи краще йшла гра в атаці. Вони створювали багато моментів, тому я вважав за потрібне залишити їх на останніх 5 хвилин. Можливо, це неправильно, оскільки ми програли, але тоді мені здавалося і я бачив, що так буде краще.

Не так вийшло, як хотілося при грі суперника з п'ятим польовим. Все відбулося доволі швидко, тобто лише у них Замятін вийшов п'ятим, і через 10 секунд "Єнакієвець" одразу забив гол. А третій м'яч - це вже помилка Леандріньо, навіть більше, збіг обставин. Бо коли ти граєш і не забиваєш, то все ж таки тяжкувато психологічно.

Попереду у нас кубкове протистояння з "Кардиналом". Після чого ми продовжимо боротьбу за третє місце, шанси утримати яке значно зменшилися після сьогоднішньої поразки. Звичайно, ми будемо з усіх сил боротися за бронзу. А найближчим часом нам треба проходити Рівне, щоб потрапити до "Фіналу чотирьох" Кубку України.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 438 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz