Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 28 » "УРАГАН" ДО КІНЦЯ СЕЗОНУ ПІДПИСАВ ЛЕАНДРІНЬО
14:16
"УРАГАН" ДО КІНЦЯ СЕЗОНУ ПІДПИСАВ ЛЕАНДРІНЬО
5-річний бразильський гравець Леандріньо, відомий своїми виступами за російські команди "Тюмень", "Сибіряк" і ЦСКА, відтепер став "ураганівцем".

У п'ятницю, 27 січня, в офісі івано-франківського клубу Лео (повне ім'я - Леандро Бенто Де Олівейра) уклав контракт з "Ураганом". Співпраця розрахована до завершення цього сезону з можливим продовженням.

У новій команді легіонер виступатиме під улюбленим 14-им номером. Завтра Леандріньо проведе перше тренування у складі чемпіонів України, а дебютуватиме за "Ураган" бразильський новобранець зможе вже в найближчому матчі - 14 лютого в рамках 1/8 фіналу Кубка України проти ковельського "Шанс-Авто".

Після підписання контракту Леандріньо з радістю відповів на кілька запитань клубної прес-служби...

- Ти тільки вчора прилетів до Києва. Перші враження від перебування в Україні. Що знав про "Ураган" до цього?
- Україна дуже схожа на Росію. Зима, сніг, морози... Для мене це звично, адже я п'ять років до цього встиг пограти в командах російської Суперліги. Зокрема, не один раз зустрічався на майданчику проти Біро Жаде, коли він виступав за "Спартак-Щолково". Саме від мого товариша Біро надійшла пропозиція перебратися в український чемпіонат, тому я зараз тут - в Івано-Франківську.


- Тобто ініціатором твого переходу до "Урагану" був саме Біро Жаде?
- Ще до нового року ми часто спілкувались з ним по інтернету, я дивився матчі "Урагану" в онлайн-трансляціях. Добре знаю українців Попова, Ситіна, Корідзе, котрі вже довший час виступають у Росії. Тож про рівень українського футзалу мені трохи відомо. Тим більше, що ваша збірна - постійний учасник фінальних частин чемпіонатів Європи та світу.

До того ж, "Ураган" є чинним чемпіоном України, знаходиться у трійці кращих команд. Якщо б це була слабка команда, я б сюди не поїхав. Я звик грати в амбітних командах, які мають на меті лише найвищі завдання.


- А яке у тебе особисте завдання тут в Івано-Франківську? І в якій формі ти зараз перебуваєш?
- Після останнього сезону в ЦСКА прийшов новий португальський тренер і мені довелось повернутись додому. Я відпочивав два місяці, а потім грав за місцеві команди на регіональному рівні в першості штату, підтримуючи форму. Гадаю, з адаптацією в "Урагані" особливих проблем не виникне. Мені потрібно два-три тижні, щоб набрати оптимальну форму і призвичаїтись до манери гри разом з новими партнерами по команді.

Я завжди відповідально ставлюсь до своєї роботи. Головне - професійно відноситись до тренувань, показувати результат в офіційних іграх, допомагати своєю грою команді, а тоді і подивимось наприкінці сезону - чи вдасться виконати усе заплановане.


ДОВІДКА
Леандро Бенто Де Олівейра (1 травня 1976, Ріо-де-Жанейро, Бразилія), більш відомий як Леандріньо або просто Леандро - бразильський футболіст, гравець у міні-футбол. У нещодавньому минулому захисник московського клубу ЦСКА.

У 1999 році Леандро дебютував в іспанському чемпіонаті. Протягом шести років він грав за клуби нижчих ліг, поки в 2005 році не став гравцем клубу "Плайас де Кастельон". Через сезон він перейшов в інший клуб Почесного дивізіону "Сельта де Віго", де також відіграв один рік.


У 2007 році Леандріньо перебрався в російську Суперлігу, ставши гравцем "Тюмені". У тюменському клубі він провів два сезони, відзначившись високою результативністю - у 72 матчах Леандріньо забив 60 голів. У сезоні 2008/09 він став сьомим у списку кращих бомбардирів російського чемпіонату. Після цього Леандро перебрався в новосибірський клуб "Сибіряк", проте там у нього не склалося, і через півсезону бразилець дебютував у складі московського ЦСКА, де провів 30 матчів за півтора сезони і забив 15 голів.

Після того, як влітку 2011 року ЦСКА очолив португальський наставник Паулу Тавареш, і москвичі зробили ставку на зіркових легіонерах з чемпіонату Португалії (Рікардіньо, Кардінал, Діваней), місця для Леандріньо у складі оновленої команди не знайшлося...


ЛЕАНДРІНЬО
Повне ім'я Леандро Бенто Де Олівейра
Народився 1 травня 1976 (35 років)
Ріо-де-Жанейро, Бразилія
Громадянство Бразилія / Іспанія

КЛУБНА КАР'ЄРА
іспанські клуби:
1999-2000 Валенсія Віхуса
2000-2001 Максон Монткада
2001-2002 Манакор
2002-2005 Колехіо Аренас Гальдар
2005-2006 Плайас де Кастельон (Почесний дивізіон)
2006-2007 Сельта де Віго (Почесний дивізіон)

російські клуби (Суперліга):
2007-2009 Тюмень (72 матчів, 60 голів)
2009-2010 Сибіряк (10 матчів, 2 голи)
2010-2011 ЦСКА (30 матчів, 15 голів)

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

Просмотров: 463 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz