Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 26 » "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР-2" (Хмельницький) - 5:2 (4:2)
22:21
"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР-2" (Хмельницький) - 5:2 (4:2)
В неділю, 25 листопада, в рамках 4-го туру Першості України серед команд першої ліги відбувся двобій дублів двох клубів Екстра-Ліги. "Ураган-2" в домашньому матчі приймав хмельницький "Спортлідер-2".

Загалом, гра видалась доволі яскравою та динамічною. Двічі у першому таймі "ураганівцям" доводилося відіграватись, але згодом вони знайшли в собі сили переламати хід поєдинку і довели його до першої у сезоні перемоги - 5:2.

У дебюті гості почали діяти досить активно, і вже на другій хвилині Сергій Філь відкрив рахунок, влучно пробивши у дальній кут воріт. Господарі змушені були переймати ініціативу та наздоганяти своїх суперників, проте це їм дуже важко вдавалося, доводилося фолити та грати жорстко. Лише на 13-тій хвилині Юліана Горбатий знайшов передачею Валерія Власовича, котрий і зрівняв рахунок - 1:1. Однак майже одразу хмельничани знову вирвалися вперед. Це Віталій Атаманюк скористався помилкою у захисті "Урагану-2" і по-більярдному пробив у лівий нижній кут - 1:2.

Після другого пропущеного м'яча підопічні Івана Скіцка кинулись на штурм воріта суперника, і впровдовж однієї хвилини господарі не лише зрівняли рахунок, але й вийшли вперед. Дальній удар Михайло Зварича за кілька секунд "підтримав" Василь Баланик, що вдало зіграв на дузі і з другої спроби таки пробив голкіпера. А наприкінці першого тайму у воротах "Спортлідер-2" відзначився ще й Юліан Горбатий, окресливши результат першого тайму, - 4:2 на користь івано-франківців.

По перерві обидві команди ще більше активізувалися і по-черзі почали обмінюватися небезпечними моментами біля воріт суперника. Проте забити бодай один гол їм так і не вдавалося. За п'ять хвилин до фінальної сирени головний тренер хмельничан Вадим Рефель вирішив ризикнути і випустив на майданчик п'ятого польового гравця. Проте майже одразу Валерій Власович перехопив передачу і зі своєї половини вразив порожні ворота гостей, тим самим визначивши підсумковий рахунок зустрічі - 5:2 на користь "Урагану-2".

УРАГАН-2 - СПОРТЛІДЕР-2 - 5:2 (4:2)
Голи: Власович (13, 36), Зварич (17), Баланик (17), Горбатий (20) - Філь (2), Атаманюк (14).
Попередження: Змисля (25) - Ситнік (23), Нємий (28), Атаманюк (37).

Післямова
Вадим РЕФЕЛЬ, головний тренер "Спортлідера-2":
- Хочу привітати команду-суперника з перемогою. Звичайно, ми очікували потужної гри від молодої команди "Ураган-2", багато тренувалися, проте хлопці не зладнали з хвилюванням, чи навпаки, були дуже розслаблені… Моя помилка, як тренера у тому, що я не зміг дати команді правильний психологічний настрій. Хочу зазначити, що мені дуже сподобалось, те як показали себе "ураганівці", коли їм довелося відігруватися. А далі вони зловили переможну хвилю, і з рук її вже не випускали. На мою думку, основна наша помилка - настрій команди.

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Звичайно, що ми сьогодні виходили на майданчик перемагати. Не знаю чому, але я вірив у те, що ми переможемо. Хлопці дуже готувалися, працювали над собою та своїми помилками, а старання ніколи не можуть бути марними. Загалом, результатом матчу я задоволений, проте грою своїх підопічних лише на 70%. Адже ми й досі "хворіємо" однією хворобою - нереалізація моментів. Та, поки я можу це списати на юність і недосвідченість. Надалі плануємо перемагати у наступних матчах і рухатися вгору по турнірній таблиці.

Дарина ТИЖБІРЯК, Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 530 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz