Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 4 » "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "ЛЬВІВХОЛОД" (Львів) - 1:3 (1:1)
12:13
"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "ЛЬВІВХОЛОД" (Львів) - 1:3 (1:1)
В середу, 1 травня, івано-франківський "Ураган-2" в домашньому матчі першості України поступився львівському "Львівхолоду". До цієї гри обидві команди підходили з особливим настроєм. Господарі воліли завершити свій дебютний сезон у гарному настрої, здолавши суперника з сусіднього Львова. Гості ж приїхали лише за перемогою, адже у разі успіху гарантували собі друге місце і фінальну частину Першої ліги.

Вже з початку першого тайму на майданчику розпочалась справжня чоловіча боротьба, яка закічилась лише після фінальної сирени. Весь перший тайм команди провели у напруженні та обопільних атаках, проте рахунок вдалося відкрити лише на 15-й хвилині. Юрій Хавер пройшов захист франківців та потужно пробив у дальню девятку. Після чого "ураганівці" пішли вперед та були винагороджені за свої старання. Вдалася швидка контратака, яку чітко завершив Ігор Корсун після флангової передачі від Юліана Горбатого - 1:1.

В другому таймі львів'яни почали діяти більш жорстко та часто фолили. Не дивлячись на велику кількість гострих моментів біля воріт гостей, вирватись вперед вдалося саме їм. На 27-й хвилині Сергій Кольцун скористався помилкою в захисті та з десяти метрів "розрядив гармату" у центр воріт, чого явно не очікував голкіпер господарів. А ще за хвилину й Назар Цимбаляк засмутив вболівальників "Урагану-2", вдало реалізувавши розіграш кутового - 1:3.

Господарі пішли відігруватись, проте безуспішно. На 37-й хвилині Іван Скіцко випустив Ореста Боргуна п'ятим польовим гравцем, однак відквитати бодай один гол не пощастило. Навпаки, "ураганівці" декілька разів ледь не поплатилися м'ячем в порожні ворота. Головний тренер гостей також пішов у ва-банк і за 2 хвилини до кінця матчу зняв свого воротаря, щоб потримати м'яч. Франківцям вдалося ще раз забити - синхронно з фінальною сиреною, але арбітри матчу цей гол не зарахували. У підсумку 3:1 на користь "Львівхолоду".

Ураган-2: Кучера - Ярий, Боргун, Горбатий, Корсун - Зварич, Миколюк, Рудавець, Баланик.
Львівхолод: Пунда - Кудінов, Денис, Кольцун, Цимбаляк - Хавер, Федюк, Строгий, Грицина.
Голи: Корсун (17) - Хавер (15), Кольцун (27), Цимбаляк (29).



Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- На жаль, на канікули йдемо не з найкращим настроєм. Деякі хлопці сьогодні були не схожі самі на себе, деякі "перегоріли". Після цього матчу дехто змусив сумніватися, чи гратиме він далі в "Урагані-2". Хоча, в першу чергу, винен у поразці сам я. Ми дуже готувалися, розбирали моменти, але не змогли перемогти. Можливо, у суперника було більше мотивації. Хотілося захистити честь клубу, але не вийшло. Хочу привітати команду "Львівхолод" із виходом в плей-оф. Сьогодні досвід переміг. А ми й далі будемо шукати талановиту молодь для основного "Урагану".

Завершуючи цей сезон, тим не менш, хочеться подякувати усім хлопцям, які були в команді. Цей рік був для нас випробовувальним. Ми відчули, що таке справжній чоловічий футбол та вчилися на своїх помилках. Перші півтора кола для нас були дуже важкими. Ми грали з дорослими чоловіками й поступалися в плані силової боротьби. В актив хотілося б занести кінець другого кола та усе третє коло, де ми дали бій більш досвідченішим та сильнішим командам Першої ліги.



Я щиро вірю, що в "Урагані-2" будуть люди, які будуть цілком готові захищати честь основного "Урагану" в Екстра-Лізі. Тим паче, що цього року до нас на перегляд приїжджало більше 20-ти хороших гравців, серед яких ми відібрали 5, які поїдуть з нами на тренувальні збори. Ми по-максимуму використаємо збори, проведемо спаринги з серйозними командами та на наступнний сезон представимо дійсно боєздатну команду.

Роман КОРІНЬ, головний тренер "Львівхолода":
- Основне завдання на сьогодні виконано. Ми здобули необхідні нам 3 очки та гратимемо в плей-офі. Дякую хлопцям за самовіддачу. Керівництво клубу поставило завдання грати у фіналі. Сподіваюся, що доберемося туди з хорошим настроєм та покажемо гарний результат.

Дарія ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 820 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz