Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 21 » "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "ІНБЕВ" (Житомир) - 7:1 (3:0)
12:20
"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "ІНБЕВ" (Житомир) - 7:1 (3:0)
рограму п'ятого Першості України у західній зоні в п'ятницю відкрили в Івано-Франківську, де зійшлися сусіди по турнірній таблиці - місцевий "Ураган-2" приймав житомирський "ІнБев". Сусідами вони залишились і після звітного матчу, але тільки помінялися місцями. Підопічні Івана Скіцка зуміли здобути третю у сезоні перемогу, причому з досить несподіваним розгромним рахунком 7:1.

Проти досвідченої четвірки суперника господарі грали другим номером, розраховуючи на швидкісні контратаки та стандарти. І ця тактика спрацювала. У першому таймі молодим "ураганівцям" вдалося витисунти максимум зі стоворених моментів, та й з реалізацією проблем не виникло. На 11-й хвилині кращий голеадор івано-франківців Михайло Зварич відкрив рахунок, а всього за шість хвилин житомиряни вже "горіли" 0:3. Постарався Тарас Рудавець, котрий тільки-но з'явився на майданчику, як за лічені секунди "вистрілив" дублем.

Гості мали дуже велике бажання розмочити рахунок ще до перерви, однак цього зробити їм не дали захисники і голкіпер Віталій Біров, що кілька разів просто виручив свою команду. Та все ж на 24-й хвилині він був змушений капітулювати після удару Андрія Ткачука - 3:1. Далі на майданчику йшла досить жорстка боротьба, моментами "ІнБев" притис суперника на чужій половині, але молоді "ураганівці" не здригнулися. І вистрілили, знову вдало зігравши у контратаках: Юліан Горбатий до своїх двох гольових передач додав ще забитий м'яч, а після відмінного пасу Романа Ярого Ігор Кушецький класним ударом у дальню "дев'ятку" забив і п'ятий гол - 5:1.



Всього за хвилину нерви не витримали в Івана Чапського, який навмисно вдарив по нозі суперника, що перебував без м'яча, за що заслужено був вилучений з майданчика. До слова, у першому таймі в аналогічній ситуації арбітри обмежились лише попередженням для Романа Киришуна. Чисельну більшість господарі розіграли, і Михайло Зварич з лівого флангу класно вистрілив у "дев'ятку". А всього за лічені секунди, вже у рівних складах, капітан "Урагану-2" точним ударом у порожні ворота оформив хет-трик - 7:1.

До фінальної сирени "ІнБев" намагався забити бодай ще один м'яч при грі з п'ятим польовим. Втім у гостей було більше шансів ще не раз пропустити, аніж забити івано-франківцям. Біров і двічі Ярий пробачили житомирян, не влучивши зі своєї половини у незахищену рамку. Наприкінці обидві команди і взагалі грали "без воріт", коли Кушецький на своєму м'ячі виходив у воротарській футболці. У підсумку, поки найрозгромніша перемога "Урагану-2" у цьому сезоні, і підопічні Івана Скіцка йдуть на новорічні свята на третьому місці зони "Захід".


Ураган-2: Біров - Зварич-к, Кушецький, Горбатий, Ярий - Корсун, Горпинич, Миколюк, Лясковський - Рудавець, Пелех, Цілик.
ІнБев: Соколовський-к (Сорокін, 21) - Листопад, Шпичка, Ткачук, Директоренко - Литвиновський, Чапський, Киришун, Школьний.
Голи: Зварич (11, 34, 35), Рудавець (16, 17), Горбатий (31), Кушецький (32) - Ткачук (24).
Попередження: Киришун (12), Сорокін (31). Вилучення: Чапський (33, агресивна поведінка).



Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Зізнаюся, що ми вірили у свою перемогу, сподівалися, що заб'ємо один-два м'ячі, однак не очікували, що підсумковий рахунок для нас буде таким великим. Звичайно, вибороти перемогу було не легко. Вже на початку гри хлопці перетерпіли, адже Житомир одразу створив три дуже небезпечні гольові моменти, але, на щастя, здорово відіграв наш кіпер - Біров. Втім, коли нам вдалося забити перший гол, команда стала більш розкутою, тож гра пішла хороша.

Для мене "ІнБев" - одна з найсильніших команд першої ліги та дуже гідний і досвідчений суперник, я сам грав проти цих футболістів. Тому мені приємно, що сьогодні нам вдалося перемогти, до того ж, з таким розгромним рахунком. Як на мене, це свідчення того, що "Ураган-2" теж чогось вартий, адже обіграти такого суперника нелегко. Даний результат - заслуга всього колективу, тому якогось лідера-індивідуаліста виділити на даний момент не можу, адже наразі ми демонструємо справжню командну гру.

Ми піднялися на третє місце, проте у другому колі все починається з початку, тому розслаблятися не треба. 11 січня ми приймаємо лідера західної зони Чемпіонату - команду "Апперкот", тож тоді й побачимо, чого ми гідні. Ми працюємо, вкладаємо багато сил, тому, звісно, хотілося б залишитися в трійці.

Олег ЛАНЯК, Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 388 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz