Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 12 » "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "АППЕРКОТ" (Ковель) - 4:3 (0:0
12:14
"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "АППЕРКОТ" (Ковель) - 4:3 (0:0
Центральний матч 6-го туру західної зони Першості України видався бойовим і протримав у напрузі івано-франківських вболівальників до самісінької фінальної сирени. У підсумку "Ураган-2" здобув непросту мінімальну перемогу над ковельським "Апперкотом", завдавши лідеру змагань першої поразки. Підопічні Івана Скіцка піднялися на другу сходинку, наразі поступаючись команді з Волині трьома турнірними очками.

У першому таймі голів забито не було. Хоча й на двох суперники створили чимало небезпечних моментів для взяття воріт, однак не зуміли їх реалізувати. До того ж вдало проявили себе обидва голкіпери. Найреальнішу нагоду відкрити рахунок на 16-й хвилині отримав "ураганівець" Павло Миколюк, але не зумів покарати гостей за шостий фол, пробивши з 10-метрового над поперечиною. А от після перерви пішов набагато "веселіший" футзал.

На стартових хвилинах другого тайму команди обмінялися забитими м'ячами. Спочатку швидкий вихід господарів 3 в 2 точним ударом завершив Тарас Рудавець. Втім вже за лічені секунди кращий голеадор "Апперкоту" Іван Данилюк замкнув дальню стійку після флангової передачі - 1:1. Нічийним рахунок протримався всього дві хвилини, і тут своє вагоме слово сказав кращий бомбардир і капітан "Урагану-2" Михайло Зварич, який після розіграшу ауту вколотив м'яча в ближню "дев'ятку" - 2:1.



Далі івано-франківці зуміли розвинути свій успіх. На 26-й хвилині пройшла чергова швидка контратака, і Мар'ян Пелех віддав результативну передачу на Павло Миколюка, який низом пробив у ближній кут. Згодом дві стовідсоткові нагоди змарнував Юліан Горбатий, в одному з епізодів не зумівши з метра вразити ворота. Третій удар "ураганівця" парирував голкіпер ковельців, однак першим на добиванні був Тарас Рудавець, що оформив дубль у другому матчі поспіль - 4:1.

На куражі господарі могли забивати ще - десь забракло майстерності, десь просто не пощастило. На 34-й хвилині єдиний голкіпер "Апперкота" Дмитро Дувакін травмувався на виході, зіткнувшись з Кушецьким, і більше не зміг прожовжити гру. Відтак за 6,52 до завершення поєдинку Петро Мороз одягнув воротарську футболку, і ковельці були змушені продовжувати з п'ятим польовим. Кілька разів "ураганівці" пробивали по порожніх воротах - мимо.



А от гості за півтора хвилини зуміли відновили інтригу, скоротивши рахунок до мінімального. Спершу Віталій Кашуба пробив з правого флангу, а згодом Роман Кузьміч виявився першим на добиванні після удару Данилюка і сейву Бірова. 4:3 - і грати залишалося рівно дві хвилини. Вп'ятьох "Апперкот" намагався розіграти м'яч до вірного, пройшли кілька хороших ударів, але "ураганівський" голкіпер виручив свою команду, продемонструвавши реакцію. За 28 секунд до фінальної сирени арбітри призначили 6-й фол івано-франківцям, однак героєм в цьому епізоді став Віталій Біров, який потягнув потужний удар Бобилєва з дабл-пенальті.

Ураган-2: Біров - Зварич-к, Кушецький, Горбатий, Ярий - Корсун, Миколюк, Пелех, Лясковський - Рудавець, Баланик.
Апперкот: Дувакін - Кашуба, Данилюк, Бобилєв, Мороз - Кузьміч, Романчук, Ворона.
Голи: Рудавець (21, 31), Зварич (24), Миколюк (26) - Данилюк (22), Кашуба (37), Кузьміч (38).
Попередження: Лясковський (20) - Мороз (7).



Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Загалом, враження від матчу двоякі. В цілому, зіграли ми непогано, півтора тайма грали дисципліновано, все було під контролем, а наприкінці гри самі собі створили проблеми: при рахунку 4:1 пропустили два голи. Можливо, хлопці десь підсвідомо розслабилися, але ми завжди їх вчимо, що грати треба по-максимуму до кінця. Крім того, в першому таймі створили багато гольових моментів, які так і не змогли реалізувати, не забили 10-метровий. Зазначу, що гра була на дуже високих швидкостях і добре, що ми не поступилися фізично, але, на жаль, втратили концентрацію в деяких мікромоментах. Тому кінцівка була такою для нас напруженою.



Зізнаюся, що ми очікували, що поєдинок буде непростим. По-перше, "Апперкот" - досить сильна команда, тому вони не випадково є лідерами Західної зони. По-друге, у Ковеля є два серйозні козирі: в них дуже добре виходить пресинг, і вони вміють нав'язувати свою гру. Проте, я вірив, що нам вдасться виграти, і вважаю, що ця перемога є однозначно заслуженою.

Щодо нашої команди, то дві четвірки сьогодні виглядали рівно. До того ж, я б хотів індивідуально відзначити нашого кіпера - Віталія Бірова, який здорово виручав нас у складні моменти, та воротаря "Апперкоту", який також добре допоміг своїй команді.

Олег ЛАНЯК, Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган
Просмотров: 551 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz