Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 22 » Уперше в Житомирі
00:41
Уперше в Житомирі
Сьогодні "Енергія” зламала неприємну традицію: уперше перемогла в Житомирі. Бажання взяти три очки на Поліссі гості засвідчили уже в дебюті матчу: перша четвірка "зелено-білих” почала матч агресивно, і реалізацією переваги став гол Ільницького. Щоправда, надалі далася взнаки тритижнева відсутність ігрової практики – брак у передач підопічних Миколи Сича призвів до сумбурної першотаймової гри, у якій хвилини з шостої господарі взагалі мали територіальну перевагу.
"Енергія” поставила все на свої місця як тільки було просигналізовано про початок другої половини зустрічі. Гол Іванова став єдиним у цьому відрізку, хоча якби влучнішими були Федюк та Задорожний, нервової кінцівки вдалося б уникнути.
А так - Струк дозволив обіграти себе Литвиновському, Кардаш без роботи застоявся у воротах і не зміг відвести удар житомирянина, і "Контингент” отримав шанс принаймні на нічию. Задля цього, не зважаючи на "дубль” Іванова, господарі змагалися до останнього – випустили пятого польового, і Литвиновський прийняв рішення не розігрувати мяч до вірного, а несподівано вдарити ще раз. Заради справедливості слід зазначити, що і після цього напівмоменти у господарів виникали, проте особливо картати "Енергію” не варто: три тижні не грали, три очки здобули, а командні дії можуть посилити відсутні сьогодні Рогачов та Романов.
"Контингент” (Житомир) - "Енергія” (Львів) – 2:3 (0:1)
21 листопада. Житомир. Спорткомплекс "Динамо”.
Судді: О. Коваленко (Донецьк), О. Банасько (Фастів).
"Контингент”: Проценко – Піхоцький, Литвиновський, Мухін, Саківський – Коваль, Доманський, Мельник, Дрігус. Тренер: Юрій Воловень
"Енергія”: Кардаш – Шевченко, Іванов, Ільницький, Петрушин – Федюк, Струк, Задорожний, Кузь. Тренер: Микола Сич
Голи: Ільницький (3), Іванов (21, 34), Литвиновський (30, 39).
Попередження: Мухін (36), Литвиновський (38), Петрушин (40).
Коментарі
Микола Сич, головний тренер "Енергії”:
- Три тижні без офіційних матчів – вони не могли минути безслідно. Тому сьогодні був очевидний дисбаланс у командних діях. Періодами "Енергія” виглядала пристойно, але були моменти, коли ми діяли нижче своїх можливостей. Сьогодні вперше у стартовому складі зіграв Кузь – ясно, що Тарасу ще важко діяти на сто відсотків свої можливостей, думаю, він здатний додати. "Контингент” виступає у турнірі без особливих завдань, це додало житомирянам розкутості, та і антураж спорткомплексу "Динамо” грав на користь "Контингенту”. Нині чотири наші гравці вирушають до лав національної команди і повернуться звідти 29 листопада. Добре, що в календарі є гра національного кубку, вона частково зніме проблему практики перед наступним поєдинком чемпіонату – на виїзді проти "Шахтаря”
Юрій Воловень, головний тренер "Контингенту”:
- Непоганий матч, гідні одне одного суперники. Багато єдиноборств, гарна самовіддача моїх хлопців. Дещо вибив з колії швидкий гол, але підопічні зібралися, і їх реакцією на хід сьогоднішньої гри я задоволений.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1192
Просмотров: 846 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz