Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 8 » Україна на Чемпіонаті світу
22:25
Україна на Чемпіонаті світу
країна - Румунія - 1:4 (перший матч - 4:0)

8 квітня. Харків. ПС "Локомотив"

Україна: Іваняк – Романов, Струк, Журба, Д.Сорокін – Рогачов, Чепорнюк, Павленко, Овсянніков - Камеко, Федорченко.

Румунія: Янку – Раду, Добре, Сотирке, Сафар – Матей, Ігнат, Редуку, Лупу, Стойка, Герман.

Голи: Романов (22) - Стойка (20, 21, 28), Ігнат (25).

Нереалізований дабл-пенальті: Романов (40).

Попередження: Добре (22), Ігнат (29), Лупу (40).

Вилучення: Ігнат (37).

 

Перші вболівальники у палац спорту "Локомотив" розпочали підходити вже о 12:30. Щоб зайняти найкращі місця, або й випити пива перед поєдинком. Вже за півгодини до поєдинку на трибунах палацу спорту зібралось близько трьох сотень уболівальників. А квитки коштували не мало, не багато - 20 гривень. Хоча очікуваного аншлагу на трибунах палацу спорту "Локомотив" так і не було. Глядачів до початку поєдинку зібралось близько тисячі з лишнім.

 

Все розпочалось із передматчевої розминки. Українці розминались трохи довше, румуни пішли у роздягальню швидше. Далі були гімни. Український гімн весь палац спорту співав майже в унісон, враження від харківського вболівальника лише позитивні.

 

А далі була сама гра, яка розпочалась дуже спокійно, моментів практично не виникало. Лише на 5-ій хвилині Павленко втік на побачення із кіпером, але обіграти того йому не вдалось. Стойка відповів своїм ударом, але Іваняк був на місці. Ближче до екватора тайму стались два неприємних зіткнення, особливо страшно виглядало перше, у якому Добре в'їхав в Іваняка, але на щастя все обійшлось.

 

Всі цікаві події розпочались хвилини із 15-ої. Павелнко віддав на Струка той міг відкривати рахунок, але не поталанило. А от іспанський наставник румун зрозумів, що за такої гри на успіх сподіватись зась і на 16-ій хвилині взяв тайм-аут. Хвилинна нарада і румуни йдуть вп'ятьох. Воротаря-гонялу грає капітан гостей Лупу. Розігрували зайвого румуни досить впевнено, але так само упевнено захищались і наші оборонці. Всі наміри румунів наша оборона блокувала, але й вдарити по порожніх воротах шансів практично не було.

 

За 56 секунд до сирени Іваняк потянув класний удар Сотирке у верхній кут. Парирував м'яч воротар лише на кутовий, але після цього корнера румуни все ж забили. Герман прострілив із правого боку, а Стойка на дальній стійці все ж добив м'яч у ворота - 0:1. Така неприємна кінцівка тайму.

 

Початок другого тайму, не пройшло й 30-ти секунд, а українці пропустили вдруге. І знову Стойка. Цього разу румуни реалізували чисельну більшість. Ігнат пробив головою, а Стойка зіграв на добивання. Дещо зупинив цю наростаючу інтригу Романов. І як же вчасно зробив це Михайло. Адже стало вже страшно за результат. Романов один із найдосвідченіших у нашій збірній і єдиний, хто представляє не рідний чемпіонат, точно пробив із штрафного - 1:2.

 

У другому таймі румуни вже не так надійно розігрували п'ятого гравця і тому в господарів з'явились шанси вразити порожні ворота. Але наші своїми шансами не скористались, а от румуни один із своїх розіграшів довели до логічного завершення. Класична комбінація із прострілом і дальною штангою. Цього разу замикав Ігнат, а асистував Стойка - 1:3.

 

Румуни на цьому не зупинялись, а продовжували атакувати, а українці нічого не могли зробити. І на 28-ій хвилині пара Ігнат Стойка зробили ще один гол у ворота Іваняка. Цього разу Стойка забивав в порожні ворота метрів із 9-ти, адже воротар покинув рамку воріт. Ось вам і інтрига. Румуни просто були на хвилі успіху і зараз стало по-справжньому страшно за результат.

 

Розрядити ситуацію міг Овсянніков, але пробив трохи вище порожніх воріт. Напруга у поєдинку все зростала. Єдиний пропущений гол відділяв збірну України від ганьби. А румуни все тиснули й тиснули. Дійшло до того, що на 34-ій хвилині ми грали просто "на виніс", вибивали куди попало, але й цього деколи зробити не могли. Так, на 36-ій хвилині лише штанга нас врятувала після удару Германа. Румуни дуже захопились атаками, а нам відверто таланило. Пощастило і цього разу, коли Іваняк парирував м'яч, а Ігнат сфолив. Таким чином Флорін отримав другу жовту картку і покинув майданчик.

 

Українці отримали шанс, який не можна було втрачати. Вони подовгу розігрували м'яч, але ні одного прицільного удару так і не завдали. Лише наприкінці двохвилинки у більшості потривожили воротаря гостей. Все ж румуни вистояли і знову пішли в атаку вп'ятьох. Останні хвилини були просто валідольні: Романов не забиває дабл-пенальті, румун не замикає дальню штангу за 5 секунд до сирени. Але все ж Україна на Чемпіонаті світу.

 

Володимир Крупчук

ИСТОЧНИК: http://extra-liga.org.ua/futsal/766-1

Просмотров: 512 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz