Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 15 » УКРАЇНА - МАКЕДОНІЯ - 2:1. ГОЛ КОРДОБИ ПРИНІС ВОЛЬОВУ ПЕРЕМОГУ
22:20
УКРАЇНА - МАКЕДОНІЯ - 2:1. ГОЛ КОРДОБИ ПРИНІС ВОЛЬОВУ ПЕРЕМОГУ
Збірна України здобула суперважку перемогу у стартовому матчі відбору на Чемпіонат світу над командою Македонії.

Українці, які вважались фаворитом поєдинку впевнено почали зустріч, більше володіли м'ячем, але захист македонців пробити не могли. Балканці, як і передбачалось, зробили ставку на залізний захист. Оборона у парі із воротарем, дійсно здавалась нездоланною. Як не старались, Павленко, Романов, Легчанов, Іванов, Овсянніков пробити воротаря гостей, але все безрезультатно.

А от македонці скористались однією із небагатьох контратак. Відзначився Міцевскі, який добив сферу, яка відскочила до нього, у порожні ворота. Українці продовжували атакувати, але реалізація, й надалі була нульовою. Ще й до того мусимо дякувати Іваняку, який кілька разів виручав партнерів, після їх промахів.

Другий тайм проходив у такому ж ключі. Українці постійно атакували, а при втраті м'яча пресингували, а македонці діяли на контраатаках, які були чи не гострішими, ніж атаки синьо-жовтих. Але все ж наше щастя, що на 26-ій хвилині відбувся невеликий рикошет і після удару Овсяннікова м'яч перелетів кіпера, який вже кидався під удар - 1:1.

Однак втрачати очки у такому матчі не можна. Українці далі атакували, кілька разів влучили у каркас воріт. Одного разу Кордобі не вистачило кількох сантиметрів, щоб замкнути дальню штангу. Але все ж українці зуміли забити другий гол. Зробив це все той ж Кордоба, який замкнув простріл зліва - 2:1.

На останніх хвилинах македонці зняли воротаря, і навіть мали один шанс зрівняти рахунок, але Іваняк блискуче перервав простріл із лівого флангу. А по порожніх воротах ми не влучали, навіть, якщо перехоплювали м'яч. Отже, 2:1, невпевнена перемога українців, із великою кількістю моментів. Три очки є три очки, але із такою реалізацією наступні суперники можуть нас не простити.

www.extra-liga.org.ua


УКРАЇНА - МАКЕДОНІЯ - 2:1 (0:1)
Арбітри: Фаркаш (Угорщина), Білуа (Бельгія).
Україна: Іваняк - Павленко, Чепорнюк, Легчанов, Овсянніков - Кордоба, Журба, Рогачов, Д.Іванов, Д.Сорокін, Романов.
Македонія: Тодоровскі - Левескі, Йовановскі, Ранготов, Петровіч - Агуші, Ілієв, Міцевскі, Насковскі, Любомір, Петровскі.
Голи: Овсянніков (27), Кордоба (35) - Міцевскі (5).
Просмотров: 614 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz