Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 8 » УКРАЇНА - КАЗАХСТАН: МІНІМАЛЬНА ПЕРЕМОГА І БОЙОВА НІЧИЯ...
14:24
УКРАЇНА - КАЗАХСТАН: МІНІМАЛЬНА ПЕРЕМОГА І БОЙОВА НІЧИЯ...
6-7 грудня у Херсоні збірна України з футзалу провела два товариські матчі зі збірною Казахстану. Для обидвох команд ці спаринги були останніми в рамках підготовки до відбіркових матчів чемпіонату світу, що відбудуться наступного тижня - 15-18 грудня.

У першій грі вирішив один-єдиний м'яч кращого бомбардира Екстра-ліги "енергетика" Максима Павленка. На 27-й хвилині екс-гравець казахського "Актюбрентгена" приніс мінімальну перемогу Україні. Нагадаємо, що 36-річний Павленко у сезоні 2007/08 став кращим бомбардиром Чемпіонату, Кубка та Суперкубка Казахстану, забивши в цілому за сезон 67 голів.

У повторному матчі глядачі не побачили феєрії голів. Перший тайм знову завершився нульовою нічиєю. Лише на 22-ій хвилині Сулейменову вдалось відкрити рахунок. Однак вже за хвилину Легчанов з пенальті вирівняв становище. Незабаром завдяки Струку "синьо-жовті" знову вийшли вперед. Але Жаманкулов на 37-й хвилині забив другий гол казахів. Відтак, бойова нічия з рахунком 2:2.

Відзначимо, що цього разу до збірної України, кістяк якої складають гравці львівської "Енергії" та харківського "Локомотиву", були запрошені й два "ураганівці". Роман Кордоба зіграв у двох поєдинках, а Кирило Ципун - лише у другому таймі повторного матчу.

Остаточний склад нашої збірної стане відомий наступного тижня - безпосередньо перед відїздом до Баку, де пройдуть п'ятої групи відбору до ЧС-2012. Нагадаємо, підопічні Геннадія Лисенчука гратимуть проти збірних Македонії (15.12), Хорватії (16.12) та Азербайджану (18.12). Дві найсильніші команди групи продовжать виступ у плей-офф.

УКРАЇНА - КАЗАХСТАН - 1:0 (0:0)
6 грудня. Херсон. ДЮКФП №5. 18:00
Україна: Іваняк - Павленко, Легчанов-к, Рогачов, Чепорнюк - Замятін, Струк, Кордоба, Журба - Д.Сорокін, Камеко, Кісельов.
Казахстан: Перемишлін (Шамро) - Ковган, Жаманкулов, Мурзабаєв, Нургожін - Таку, Казаков, Сулейменов-к, Довгань - Єсєнамаков, Пєршин, Шорін, Алєксандров.
Гол: Павленко (27).

УКРАЇНА - КАЗАХСТАН - 2:2 (0:0)
7 грудня. Херсон. ДЮКФП №5. 14.00
Україна: Литвиненко (Ципун, 21) - Павленко, Легчанов-к, Рогачов, Чепорнюк - Д.Сорокін, Камеко, Кісельов, Журба, Зам'ятін - Кордоба, Струк.
Казахстан: Перемишлін - Ковган, Жаманкулов, Мурзабаєв, Нургожін - Таку, Казаков, Сулемейнов-к, Довгань- Єсєнамаков, Першин - Шорін, Алєксандров.
Голи: Легчанов (23, з пенальті), Струк (29) - Сулейменов (22), Жаманкулов (37).
Попередження: Шамро (38), Жаманкулов (38).

Тим часом, 7 лютого в рамках навчально-тренувального збору у Москві збірна Азербайджану провела черговий контрольний матч з російським клубом "Норільський Нікель". На цей раз зустріч завершилася розгромною перемогою збірної - 7:2.

По дублю у складі національної команди Азербайджану оформили Віталій Борісов, Сержао і Жаддер, а один гол на рахунку Руфата Балакішієва. Нагадаємо, що перший матч між цими командами завершився перемогою "Норільського Нікеля" - 6:4. У цій грі "ураганівець" Сержао участь не брав.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 500 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz