Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 9 » Україна дарує свято польському народу
12:20
Україна дарує свято польському народу
Мега сенсацією місцеві журналісти назвали перемогу збірної Польщі над Україною. Що не говори, а ажіотаж щодо приїзду нашої націоналки поляки накрутили добрий. І дивлячись на рівень організації та підход до діла господарі вже мінімум не повинні були програвати...
Але на майбутне хотілось би, щоб команди вигравали завдяки своїй майстерності, а не з допомогою... Хто дивився трансляцію, той зрозуміє про що йдеться.

Звітний матч завершився з аналогічним рахунком, який ми з вами отримали вчора, ось тільки переможцем стала інша команда. Стартовий запал Польщі дуже дизорієнтував наших дівчат і вже на 20 секунді, зусиллями Собкович і непорозумінням захисту гостей, рахунок став 1:0.
Одразу ж після цього зрівнювати рахунок повинна була Шульга, але вихід один на один нейтралізувала кіпер "червоних", яка в цей день була неперевершена. Та через хвилину перевага господарів збільшилася до 2:0, на цей раз індивідуальною майстерністю відзначилася Сікора.
Малюнок гри України змінив вимушений хвилинний тайм-аут і вже перша ж атака, розіграна як по нотам, зменшила розрив до 2:1 - простріл Прокопенко замкнула Анна Шульга
Одразу після цього пристрасті стихли, гра вирівнялась і на перший план вийшла боротьба у центрі поля і футзальні люди в погонах. Нажаль це вплинуло на психологію наших гравців та на перебіг подій - почалося багато нервових дій і непорозумінь. Але, незважаючи на це, ми мали гарні моменти щоб не тільки зрівняти рахунок, але і вийти вперед. Вбивчий момент був у Юліі Тітової, але з декількох метрів мяч підступно пролетів вище воріт. Згадаємо і нереалізований дабл-пенальті від Єрмоленко Валерії, постріли Горобець і Шульги, та на рахунок це ніяк не вплинуло. А ось польські футзалістки, отримавши солідну підтримку, скористалися своїм шансом вийти вперед, 3:1 - гол на рахунку одної з найактивніших гравців Собковіч.
Та навіть такий рахунок не вважався загрозливим і жахливим. Моменти у чужих воріт наші футзалістки створювали, та не хватило везіння, який в цей день перейшов в руки і ноги збірної Польщі.

Перерва доволі пожвавила гру наших співвітчизниць і ініціатива повністю перейшла на бік України. Та це поки ніяк не впливало на рахунок. На відміну від "жовто-синіх" моменти у Польщі з зависністю дуже легко реалізовувалися. На 22 хвилині все та ж Собковіч збільшує рахунок до 4:1. Це вже переходило межі допустимого і українки почали набирати ще більше обертів. Активна 5-7 хвилинка запам"яталася великою кількістю моментів і ударів по воротам, але надійна гра голкіпера вселяла впевненість в майбутній позитивний результат. Але вічно відбиватися не можливо і навіть сама міцна стіна дає тріщини. Відчуваючи такий натиск судді нічого кращого не змогли вигадати, як нейтралізувати одного гравця зі складу України і за одну хвилину показавши дві жовті картки вилучили Шеремет Катерину. Захист впорався з цією задачею на відмінно! Рівні склади знову підкреслили перевагу гостей. Першим пострілом став реалізований пенальті у виконанні Юлії Тітової - 4:2. Виправляти ситуацію продовжила Анна Шульга, дотепно переправивши кулю між ногами кіпера - 4:3. Одразу відчулась паніка поляків і українкам випав шанс на порятунок. Мабуть це й зіграло злий жарт з нашими спортсменками і у відповідальний момент ми пропустили зовсім несподіваний гол, який ознаменував перемогу Польщі - 5:3.

Після фінального свистка радість переповнювала всіх гравців і вболівальників, а коментатори ознаменували цю перемогу, як неймовірну! З нашою сторони треба тільки подякувати господарям за таку можливість перевірити свої сили на рівні збірних. Приємно, що саме в таких поєдинках можна перевірити всіх задіяних гравців, чим тренерський склад і скористався.

 
Польща - Україна - 5:3 (3:1)
8 листопада 2013. Новосельце. СК "Спортова" - 400 глядачів

Польща/Poland:
1 Клабис, 6 Жедрак, 13 Палаславска, 8 Мазярз, 7 Хаделко, 10 Сотор, 3 Войчик, 11 Заяц, 9 Сікора, 2 Собковіч, 14 Косьорек, 12 Дабек, 4 Марчак, 5 Беганска
Україна/Ukraine: 1 Мельничук, 12
Бесідовська – 17 Павленко, 2 Прокопенко,
4 Дубицька, 22 Шеремет, 3 Єрмоленко, 8 Шаповал, 9 Горобец, 7 Тітова, 21 Шульга, 10 Малишко, 5 Кліпаченко, 20 Личко

Голи: Собкович 1,22,40, Сікора 2, Палаславська 14 - Шульга 2,39, Тітова 37
Попередження:
немає - Дубицька 17, Шульга 22, Шеремет 34
Попередження: немає - Шеремет 34
Фолы
: 9(6) - 9(3)


Інфо, belichanka.com
Просмотров: 512 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz