Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 3 » У середу, 4 січня, стартує третє коло Екстра-ліги
18:58
У середу, 4 січня, стартує третє коло Екстра-ліги

Харківське протистояння

Стартує футзальний рік в Україні харківським дербі, «Моноліт» - «Локомотив». Ці команди майже відмінно знають один одного. Крім офіційних поєдинків клуби час від часу проводять товариські матчі, таким чином заповнюючи паузи у чемпіонаті. Це й не дивно, адже навіщо їхати у інше місто, якщо під рукою є суперник по Екстра-лізі.

 

Але зупинимось на офіційних поєдинках. «Локомотив» і «Моноліт» у цьому чемпіонаті зустрічались вже двічі. І якщо у першому матчі перевага «залізничників» була беззаперечною, то у другому колі підопічні Євгена Ривкіна перемогли лише 2:1.

 

Звісно, що й у цьому поєдинку фаворитом буде «Локомотив», адже команда посідає другу сходинку таблиці, а «Моноліт» - сьому. Але останній результати підтверджують не таку вже перевагу «Локомотива». «Моноліт» останнім часом дійсно розігрався. У останніх двох домашніх матчах «Моноліт» здобув упевнені перемоги: над «Кардиналом» 5:2 і над чемпіоном України «Ураганом» 5:1. Так, нехай чемпіон зараз не у найкращому стані, адже у них багато кадрових проблем, але все ж такий результат вражає. Не збираються підопічні Віталія Чернишова зупиняти свою переможному серію і у цьому поєдинку.

 

А що ж «Локомотив»? Команда хо ча і виграє у слабших суперників, але основний двобій проти «Енергії» програв 0:1. Тому підопічні Євгена Ривкіна не у найкращому психологічному стані. А як буде, покаже гра.

 

«Моноліт» (Харків) – «Локомотив» (Харків)

4 січня. Харків. СК «Каразинський». 12:30

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ). Віталій Поляков (Кривий Ріг).

Третій арбітр – Дмитро Беспорочний (Луганськ). Хронометрист – Ігор Бік (Харків).

Інспектор – Василь Кузьменко (Київ). Делегат – Микола Повисший (Київ).

 

Принципове екс-львівське дербі

Через півгодини після старту поєдинку у Харкові розпочнеться і гра у Рівному. Це не просто черговий поєдинок Екстра-ліги, це двобій двох завзятих суперників. Ще коли «Кардинал» виступав у Львові команди завжди відзначались надпринциповими матчами. Так було і у двох поєдинках цього сезону.

 

У матчі у Рівному, і у Львові обидві команди так полонили емоції, що у них було все, і червоні картки, і пенальті, і зупинки гри для вгамування тих ж емоцій. Це знову підтверджує принциповість цього протистояння. Нинішній головний тренер «Кардиналу» Сергій Піддубний свої найкращі роки провів саме у «Енергії», тому він своїх підопічних буде настроювати на поєдинок проти своєї екс-команди. Та й, якщо задуматись, то немає кого налаштовувати, адже більшість гравців і так прекрасно розуміють. Не тульки Піддубний, але і Паршиков, і Бондар, і Пітуля, колись виступали у львівському клубі і хочуть довести свою професійну придатність.

 

Щодо «енергетиків», то останнім часом команда завдяки мінімальній перевазі здобуває максимальний результат. Тому тут будь-який влучний удар може принести три очки якісь із команд. Щоб перемогти принципового суперника потрібно викладатись всі 40 хвилин гри, що безсумнівно буде з боку обох команд.

 

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів)

4 січня. Рівне. ДЮСШ-4. 13:00

Арбітри: В’ячеслав Дараган, Сергій Гроховецький (обидва - Київ).

Третій арбітр – Олександр Дем’янюк. Хронометрист – Петро Кравцов (Рівне)

Інспектор – Олександр Жовтоног (Дніпропетровськ). Делегат – Анатолій Сергєєв (Харків).

 

Ковальчик vs Солодовник

Ще один поєдинок туру відбудеться на день пізніше, 5 січня. У Луганську зустрінуться ЛТК і «Єнакієвець». Ще один екзамен для новопризначеного головного тренера «Єнакієвця» Олега Солодовника. Протистоятиме йому молода бригада Романа Ковальчика.

 

Цього сезону команди вже обмінялись перемогами, при чому гостьовими. Звитяга «Єнакієвця» у першому турі була вагомішою. 6:2, проти поразки 2:3 удома, але все ж три очки, є три очки. Як буде цього разу покаже гра.

 

ЛТК (Луганськ) – «Єнакієвець» (Єнакієве)

5 січня. Луганськ. СК «Старт». 13:00

Арбітри: Генадій Гора (Київ), Ігор Овчинніков (Сімферополь).

Третій арбітр – Ігор Аладін (Луганськ). Хронометрист – Ігор Ємельянов (Луганськ).

Інспектор – Валентин Савицький (Бориспіль). Делегат – Володимир Залойло (Київ).

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/extra-ligue/491-2012-01-03-12-08-58

Просмотров: 567 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz