Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 4 » У повторному матчі Україна здолала Хорватію
12:34
У повторному матчі Україна здолала Хорватію

Збірна України перемогою завершила свій двоматчевий виїзд до Хорватії, де в рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи були проведені поєдинки з футзалістами цієї країни.

В повторному матчі Євген Ривкін вирішив дещо перебудувати гру команди, проте і граючи від оборони, наша команда завдавала клопоту голкіперу збірної Хорватії Юкічу. Вже на 4-й хвилині Денис Овсянніков відкрив рахунок, влучно пробивши з середньої відстані. До перериви українці впевнено контролювали події на майданчику, звівши нанівець всі спроби суперника поновити рівновагу.

На початку другого тайму Білоцерківець мав змогу подвоїти рахунок, проте затягнув в ударом по воротах. Важливим з психологічної точки зору стало те, що після пропущеного на 29-й хвилині голу, збірна України не втратила рівновагу, а продовжила шукати можливості для гострих випадів у швидких контратаках. На 38-й хвилині Овсянніков, вийшовши сам на сам, обіграв Юкіча, завдав удару по воротах, та захисник встиг вибити м’яч, що летів у порожні ворота, на кутовий. Проте це тільки на секунди відклало взяття воріт – Павленко після пасу з кута майданчика вгатив м’яч в сітку.

Хорвати майже одразу після тайм-ауту почали грати з п’ятим гравцем, однак жодного шансу вирівняти становище не мали. Остаточно поховав інтригу в матчі наш голкіпер – Кирило Ципун по дузі відправив м’яч в порожні ворота.

3:1 – збірна України підтвердила свій клас, подолавши на майданчику суперника півфіналіста останнього чемпіонату Європи.

Хорватія – Україна – 1:3 (0:1)

Хорватія: Юкіч – Грцич, Еловчіч, Новак, Шутон – Протега, Бабіч, Грбеша, Петровіч, Дуванчіч, Павіч   
Україна: Ципун – О. Бондар, Камеко, Журба, Білоцерківець – Павленко, Рогачов, Овсянніков, Д. Бондар – Федорченко, Шпигар, Разуванов

Голи: Шутон, 29 – Овсянніков, 4, Павленко, 38, Ципун, 40
Попередження: Еловчіч, 19 – Овсянніков, 26, Д. Бондар, 28

ИСТОЧНИК:http://futsal.com.ua/uk/component/k2/item/744-u-povtornomu-matchi-ukraina-zdolala-khorvatiiu.html
Просмотров: 430 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz