Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 12 » У новий рік з хорошим настроєм
15:46
У новий рік з хорошим настроєм

Уже на 4 хвилині рівняни відкрили рахунок. На правому фланзі своєчасно зорієнтувався Басич і прострілив на дальню стійку на Волянюка. Другий гол був аналогією першого, єдина відмінність зміна флангів в атаці. З кутового Піддубний переадресував м’яч Бондарю, який в один дотик переправив м’яч на дальню праву стійку Маринюку, який не розгубився і подвоїв рахунок – 2:0. Такий перебіг подій лише завів єнакієвців. Але ні Чуднову, ні Хурсову переграти Пітулю не вдалося. До речі цього дня рівненський голкіпер «тягнув» усе, що летіло в ствір воріт. А удари Зам’ятіна і Мірошника бажали бути більш точними. Захопившись атаками гості прогавили швидку контратаку рівнян. Триходівка Маринюк-Піддубний-Бондар завершилася влучним ударом Олександра. Не допоміг гостям і тайм-аут взятий Миколою Шевцовим. Після точної передачі Ситника Волянюк вдруге за гру примушує Мельника виконати неприємну місію. За 5 хвилин до завершення першого тайму Микола Шевцов замість голкіпера ввів у гру п’ятого польового гравця, роль якого взявся иконувати Хурсов. Гості подовгу розігрували м’яч, а господарі за будь-якої нагоди намагалися пробити по порожнім воротам. І ще до перерви їм вдалося довести перевагу до 5 м’ячів. Чергова атака «Єнакієвця» захлинулася і м’яч потрапив до Когута, Юрій надто не мудруючи точно пробив по порожнім воротам.

Після відпочинку довести гру до перемоги було справою техніки. Гості весь другий тайм провели в 5 польових гравців, і хоча й володіли ігровою перевагою, змогли лише двічі прорвати захисні редути рівнян, які захищалися досить грамотно і за нагоди не_забуваючи пробити по порожнім воротам. У підсумку другий тайм не виявив переможця. Обидві команди провели по два голи. Але для загальної перемоги рівнянам цього було цілком достатньо. Спочатку гості провели гол престижу. Простріл Хурсова результативно завершив Турчак. А ось наступного голу довелося чекати більше десяти хвилин. І знову в епіцентрі подій опинився Волянюк, який наважився на удар по порожнім воротам і влучив у ліву стійку воріт від якої м’яч потрапив до Танського і Віталій холоднокровно відновив перевагу в 5 м’ячів. Через дві хвилини дальній удар Зам’ятіна відбив Пітуля, але першим до м’яча встиг Нестерук який і забив другий гол у ворота кардиналівців. А остаточну крапку за півтори хвилини до фінального свистка поставив справжній герой матчу Андрій Пітуля, який ліквідувавши чергову загрозу зі своєї воротарської влучив у порожні ворота – 7:2. Так закінчився цей цікавий матч. Переконлива перемога МФК «Кардинал-Рівне» дозволила повернутися на п’яте місце і завершити поточний рік у хорошому настрої.

 

10 грудня. «Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Єнакієвець» (Єнакієво) - 7:2 (5:0).

«Кардинал-Рівне»: Пітуля – Піддубний, Бондар, Паршиков, Маринюк, - Танський, Волянюк, Басич, Когут - Ситник, Сондак, Дармовіс, Прислупський. Запасний: Дєнюжкін.

«Єнакієвець»: Мельник – Сільченко, Скорий, Турчак, Зам’ятін – Чуднов, Мірошник, Хурсов, Нестерук – Доманський.

Голи: Волянюк (4, 14), Маринюк (7), Бондар (11), Когут (19), Танський (35), Пітуля (39) - Турчак (23), Нестерук (37).

Попередження: Сільченко (32).

ИСТОЧНИК: http://mfc-cardinal.lviv.ua/index.php?newsid=99

Просмотров: 436 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz