Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 19 » У львівському дербі сильнішою була «Енергія»
22:12
У львівському дербі сильнішою була «Енергія»

У третьому турі чемпіонату України з футзалу у Львові відбулося місцеве дербі між «Кардиналом» та «Енергією», перемогу в якому з рахунком 6:2 святкувала «Енергія».

З перших хвилин матчу гості матчу, команда «Енергія», захватили ініціативу на майданчику, створюючи один за одним небезпечні моменти біля воріт Андрія Жезло. То ж останній був змушений працювати в «поті чола», відбиваючи удари Олексія Петрушина та Сергія Задорожнього. Мав можливість відзначитися на старті поєдинку і Іван Ільницький, але м’яч його обоз ударів пролітав повз ворота «Кардинала».

В середині першого тайму воротар «Кардинала» знову «врятував свою команду, підбивши удар Олексія Петрушина, а при спробі відзначитися Євгену Рогачову завадили захисники суперника.

І лише на 12-ій хвилині господарі створили щось небезпечне: постріл Михайла Волянюка голкіпер «Енергії» з труднощами відбив перед собою, після чого Євген Рогачов вибив «круглого» подалі від власних воріт. А на 14-ій хвилині матчу, після передачі Сергія Задорожнього Андрій Федюк відкрив рахунок у матчі – 1:0 на користь «Енергії». Через хвилину Володимир Лаба змусив вступити в гру Володимира Кардаша – останній спокійно ліквідував загрозу своїх воріт.

Під кінець першого тайму суперники обмінялися небезпечними моментами, але ні Ігорю Кудінову, ні Олексію Петрушину не вдалося відзначитися. А от удар Сергія Шевченка досяг цілі – «Енергія» подвоїла свою перевагу в рахунку. То ж на відпочинок команди пішли за перемоги гостей, які зуміли свою перевагу матеріалізувати у два забиті м’ячі.

А після перерви з передачі Михайла Романова Іван Ільницький доводить рахунок до розгромного – 3:0. Це вагома заявка на перемогу в матчі. Такий перебіг подій звісно не задовольнив господарів: спочатку Володимир Сондак мав скорочувати відставання в рахунку, але йому забракло влучності на завершальній стадії атаки;

А на 29-ій хвилині матчу все «Кардиналу» вдалося відзначитися: автором голу став Олександр Басіч, який зловив на проти ході голкіпера «Енергії» Володимира Кардаша. На Відразу по цьому Володимир Сондик міг скоротити відставання до мінімуму, але Володимир Кардаш «виручив», відбивши м’яч, після удару гравця «Кардиналу», в аут.

На 33-ій хвилині зустрічі Андрій Федюк оформив дубль в цьому матчі, потужно пробивши в дев’ятку воріт Андрія Жезла – рахунок став 4:1 на користь «Енергії».

Подвиг свого партнера по команді в період з 35-ої по 38-у хвилини повторив Михайло Романов, двічі відзначившись у воротах суперника. А встановив остаточний рахунок в матчі Михайло Волянюк, який забив другий гол у ворота гостей - 6:2. То ж в підсумку «Енергія» святкувала переконливу перемогу, яка стала першою у цьому сезоні. Переможці набрали чотири очки, а в «Кардинала» залишилося три пункти.

«Кардинал» - «Енергія» 2:6 (0:2) (Басіч, 29; Волянюк, 39 - Федюк, 14; 33; Шевченко, 18; Ільницький, 23; Романов, 35; 38)

«Кардинал»: Жезло, Когут, Багряк, Сондак, Басіч, Лаба, Волянюк, Танський, Кольцун, Данилюк, Кудінов.

«Енергія»: Кардаш, Задорожний, Іванов, Ільницький, Петрушин, Шевченко, Федюк, Рогачов, Струк, Луців, Романов.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/19092009-u_lvivskomu_derbi_silnisou_bula_energij

Просмотров: 785 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz